pěkně bílé,dobře se s ním maluje,je připravené

Vápno na bílení Kittfort je podle většiny recenzí vhodný pro desinfekci a hygienu sklepů a komor, s dobrou kryvostí a snadnou aplikací. Někteří uživatelé však zmiňují, že se špatně odstraňuje z některých povrchů a u varianty 12 kg je příliš husté. Celkově se produkt osvědčuje pro běžné použití.
pěkně bílé,dobře se s ním maluje,je připravené
Dobře se míchá a kryje.
dobře kryje
nedělá samo
je to to co jsem chtěla
6kg balení je akorát na jedno použití. 10kg je už moc a hodí se na větší prostory.
Dobrá konzistence, dá se trchu naředdit.
Dobrá cena.
Doporučuji a objednám si opět.
příliš husté
Snadná příprava k vybílení, výborné krycí vlastnosti, cíl bílení - hygiena a čistota - komory a sklepního prostoru - to se výborně povedlo. Chystám se bílit znovu tak za dva roky.
Se samotným výrobkem "Vápno na bílení 6 kg" jsem byla maximálně spokojena, rovněž s vyřízením mé objednávky a s včasným zasláním. Upřímně doporučuji dalším zákazníkům. Děkuji.
Potřebovala jsem po záplavě vydesinfikovat sklep ,tak jsem zvolila vápno .Jsem spokojena .Sklep je čistý a vydesinfikovaný.Můžu doporučit všem kdo vápno potřebují.Čecháková Irena
Vápno nešlo odstranit z podlahy, ani že z kachliček. Špatně krylo. Tento výrobek si už nekoupím.
Kvalitní materiál pro sanaci povrchů ve sklepě pro potraviny. Dobře se s ním pracuje.
Vhodné je doplnit ho o vhodniu dávku modré skalice.
Dobrá kryvost,jednoduchá aplikace,na sklep naprosto dostačující jeden nátěr.
Bez míchačky horší příprava
Použila jsem v létě a byla jsem spokojená.
Jenom moje nešikovnost.
Lze jen doporučit.
Stoji za prd. Nekryje a nedrží. Zlatej Primalex.
výborný produkt,jen zamíchat a můžete natírat
Krásně se s ním pracuje. Sklep je teď čistý a voňavý.