Recenze Kittfort Unikolky lesklé 9 ks

Sada modelářských barev a matného laku, který je určen k možné konečné úpravě vašeho modelu či předmětu na sametově matný povrch. Všechny odstíny jsou vzájemně mísitelné. Sada má odstíny bílé, šedé, černé, hnědé, modré, zelené, žluté, červené a hliníku. Hodí se pro dřevo, plast, kov, sklo, keramiku i beton.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Kittfort Unikolky lesklé 9 ks jsou barvy s rozporuplnými zkušenostmi – část uživatelů oceňuje jejich krytí a výdrž, jiní upozorňují na nekvalitní nanášení a problémy s balením. Pro začínající modeláře mohou být vhodnou volbou, ale pro náročnější práci je třeba zvážit i alternativy.

• Dobré krytí
  • Kvalitní barva
  • Vhodné pro začínající modeláře
  • Barvy vydrží
  • Vodou ředitelné
  • Nekryjí rovnoměrně
  • Zanechávají šmouhy po štětci
  • Po zaschnutí mírně lepí
  • Chyby v balení (dvojité barvy)
  • Nepříznivý přístup výrobce při reklamaci

martin.s29. dubna 2026

Český výrobek. Dobrá cena. Pěkně kryjí a dobře se s nimi barví modely.

nosspeedoss7. února 2025

2 barvy byli otevřené a vytekle

Registrovaný uživatel24. července 2023

Unikolky byly pro vnuka.Memohu posoudit.

Registrovaný uživatel12. října 2022

Přesně podle predstav

Registrovaný uživatel17. února 2022

V balení byli dvě stejné barvy,psal jsem mail přímo výrobci ale je mu zatěžko se ozvat,je mu to jedno. Zjistil sem si před koupí které barvy jsou v balení a kvůli každé jedné a tomu že jsem jako modelář Unikolky používal si balení koupil.Modelarina je stále můj koníček a tak jsem barvy chtěl vyzkoušet, dřív to byla špička!!!!! Bohužel díky chybě v balení a přístupu výrobce už to neudělám!!!!Plos

Jsou jiní výrobci barev pro modeláře,bohužel dražší ale taky bohužel spolehlivějsí v kvalitě............

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

sada

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Vse ok, na plastovych zapichovacich vlajeckach krásně drží

Registrovaný uživatel5. června 2021

kvalitní barva

Registrovaný uživatel17. května 2021

dostupnost základní škála barev

Dobré barvy pro začátečníky a základní barvení modelů.

Registrovaný uživatel6. května 2021

Barvy vydrží.

Kvalitní barvy, které vydrží.

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Vodou ředitelné barvy na modely průměrné kvality ale nízké ceny Vhodné pro začínající modeláře Retro nádech

Registrovaný uživatel2. února 2021

mám zkušenosti z minulosti

dříve byly barvy ve skleněných lahvičkách se šroubovacím víčkem, což bylo lepší a praktičtější

Jiří Kučera1. února 2021

vodou ředilné

nekrejí ikdyž je neředím, stále nekrejí pak jsou husté a stejně nekrejí, a zakryjete detaily... zanechávají šmouhy po štětci... když musíte nanest vrstvu vícekrát aby kryly, tak prostě zakryjete detaily... i po zaschnutí po 48 hodinách stále mírně lepí...

No hrůza, po x letech jsem se vrátil k modelaření, a jako základ jsem si zvolil unikolky co jsem znával, ale omyl a zkažený model... Napřed jsem si říkal, super jsou vodou ředitelný, odpadá ředidlo... Ale bohužel ať jsem dělal co jsem dělal, jsou tam šmouhy a kryvost je velmi mizerná. Naprosto nepoužitelné barvy za 138 Kč + zkažený model... Možná na nějaké malé detaily v základních barvách jako doplněk... Jinak nepoužitelné, nechápu že to tady někdo hodnotí že krásně kryjí... Mně se to nepovedlo...

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Krasne krytí Super odstíny

Registrovaný uživatel25. dubna 2019

znam tyto barvy uz vic jak 20let a uplna spokojenost., pouzivam jen tyto

neshledal jsem zapory.

proste a jednoduse...nejlepsi barvicky na modely a cenova dostupnost. dekuji