Příslušenství pro kuchyňský robot Recenze KitchenAid 5KSMMGA

Recenze KitchenAid 5KSMMGA

Přeměňte suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy, které si připravíte sami a navíc máte jistotu, že vše je čerstvé a ideálně namleté dle vašich představ. Kovový mlýnek na maso 5KSMMGA se širokou škálou nástavců snadno a rychle zpracuje i ty nejnáročnější suroviny. Pomůže s přípravou domácích klobás a uzenin, hamburgerů, paštik, pomele tvrdé sýry, pečivo, dětem připraví přesnídávku a navíc je…

mamcaveruska16. června 2024

Jsem spokojená, krásně mele.

jana.mexico11. března 2024

V tomto obchodě jsem zakoupila robot a teď i příslušenství. Jsem spokojená nejen se základním robotem, ale i mlýnkem na maso. Mlýnek jsem vyzkoušela a musím přiznat, že jednoduchost a lehkost s jakou vše pracuje je úžasné pokoukání! Robot budu používat každý týden. Velké díky patří obchodu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

robot KitchenAid mám již několik let, a chtěla jsem využít i další jeho funkci, o mlýnku jsem přemýšlela už dlouho, a jsem ráda, že jsem si ho koupila jednoduché použití, intuitivní, dobře se myje jednou týdně, až jednou za dva týdny

obecně vyšší cena, ač zpětně musím říct, že se výrobek vyplatí, a navíc byl ve slevě, takže cena byla slušná

výborný výrok, po slevě i slušná cena, rozhodně doporučuji

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

mlýnek funguje výborně

nesmyslně "luxusně" zabaleno. Tolik papíru a plastu spotřebovat pro zabalení tak drobné a obyčejné věci, jako je mlýnek na maso??? Pro firmu KA možná nepodstatné, pro mne důležité.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Simply Perfect

Registrovaný uživatel16. října 2021

rozebratelny na prvocinitele, dobre se cisti

nemuze do mycky

naprosto splnuje ocekavani

Registrovaný uživatel15. července 2019

kov je kov a masivnost mlýnku to jen podtrhuje