Příslušenství pro kuchyňský robot Recenze KitchenAid 5KICA0WH

Recenze KitchenAid 5KICA0WH

Určeno pro Robot Artisan 5KSM150PS i Profi 5KPM5. Nádoba o objemu 1,9 l je dostačující pro výrobu velkého množství konzistenční zmrzliny a mražených desertů. Dvojitá stěna poskytne dokonalé podmínky pro výrobu zmrzliny.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Je to už můj druhý robot KitchenAid. Ten předchozí, menší, jsem si přivezla z USA a bylo nutné k němu pořídit trafo. Přesto jsem z něj dodnes nadšená a nakonec jsem pořídila větší verzi na doma a menší odvezla na chalupu. Obecně je robot KitcheiAid výkonný a tichý. Nelituji.

Nevím o žádné vadě na kráse.

Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel13. února 2021

Produkt jsem si vybral protože vhodně pasuje do hlavního KitchenAid robotu. Funguje výborně a přestože je zima tak je pravidelně v provozu a dělá výbornou zmrzlinu.

klhl31. července 2020

Ještě jsem od značky Kitchenaid nenašla produkt, který by nebyl téměř dokonalý či dokonalý. Zmrzlina je opravdu hotová za cca 30 minut a sorbety též. Oceňuji velkou nádobu - kterou když nenaplníte a děláte zmrzky méně, máte ji za 15 minut a můžete ji rovnou servírovat.

Jediná drobnost - trochu hůř se nasazuje poháněcí jednotka šlehací metly, ale po čase si najdete grif.

Jednoznačně doporučuji! Nejprve jsem váhala kvůli vyšší ceně, ale zbytečně.

Registrovaný uživatel15. srpna 2017

výrobník jsem si vybrala jako doplněk k robotu zatím 2x vyzkoušeno rychlá výroba zmrzliny výtečné konzistence

mísa zabírá cenné místo v mrazáku při přidávání surovin za chodu, pokud nechcete, aby se rychle namražovala na stěnách , je nesnadná manipulace

dobrý produkt, vcelku spokojenost