Recenze Kingston DataTraveler Exodia M 256 GB (DTXM256GB)

USB flash disk Kingston DataTraveler Exodia M přináší díky své velké kapacitě 256 GB dostatek prostoru pro ukládání vašich dokumentů, filmů, hudby nebo videí a současně zajistí rychlý přenos dat. Díky svému stylovému a praktickému provedení s pohyblivou krytkou se navíc stane ideálním společníkem na cesty. Přestože téměř nic neváží, dokáže USB flash disk Kingston pojmout až překvapivě velké…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kingston DataTraveler Exodia M 256 GB nabízí dostatečnou kapacitu a je vhodný pro občasné ukládání dat, avšak některé kusy vykazují výrazné problémy s rychlostí zápisu. Zákazníci oceňují známou značku a příznivou cenu, ale opakované stížnosti na výkon vyžadují opatrnost při nákupu.

• Dobrá kapacita pro ukládání dat
  • Známá a důvěryhodná značka
  • Vhodná pro občasné použití a uvolnění místa na disku
  • Příznivá cena vzhledem ke kvalitě
  • Extrémně pomalá rychlost zápisu u některých kusů
  • Rychlost zápisu klesá po krátkém čase používání
  • U některých kusů dochází k opakovanému zpomalování

adam.koran2228. dubna 2025

Vzhled a velikost pro uložení souborů

EXTRÉMNĚ pomalá!!!!! (Max. 15KB/s)

johnsmall19. března 2025

nebyl mi doručen.

Nebyl mi doručen.

neumím shodnotit, nebyl mi doručen.

miroslav.matusek4. prosince 2024

Dobrá flashka na ukládání dat.

k.vavka18. října 2024

příznivá cena-dobrá značka-dobrá kvallita

Lubomir Korman14. dubna 2023

Po jedno použítí jsem flash disc vrátil. Po cca 30 vteřinách zápisu začla vždy ( i po formátování) rychlos padat z cca 26 mb/s na 0 mb/s a to opakovavě v 5 vteřinových intervalech. Takže 8gb soubor se kopíroval cca 30 minut. Použito na ntb s 1tb ssd disc , Ryzen 7 , 16 gb ram a usb 3.2 ..

Asi špatný kus.

Registrovaný uživatel17. března 2023

Kapacita.

Nic. (A doufám, že to tak i zůstane.)

Registrovaný uživatel10. března 2023

O.K., zatím funkční… :-))

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Vybral jsem si tento produkt protože jeto dobra značka že tento produkt vyniká že jeto dobry model jak často produkt používám já to používám občas na soubory s hdd abych uvolnil s hdd soubory

zatím jsem nenašel žádné očekávání žádné nedostatky jsem nenašel

tento model používám na soubory abych uvolnil s hdd soubory jinak jeto dobry model nic jsem špatného zatím nenašel