Paměťová karta Recenze Kingston Canvas Go SDXC 256 GB (SDG/256GB)

Recenze Kingston Canvas Go SDXC 256 GB (SDG/256GB)

SDHC paměťová karta Kingston Canvas Go s kapacitou 256 GB je ideálním paměťovým médiem pro kamery, fotoaparáty, drony a akční kamery k natáčení videí v rozlišení 1080p či dokonce 4K. Vyznačuje se třídou UHS-I Speed Class 3 (U3) s rychlostí čtení 90 MB/s a zápisu 45 MB/s. Paměťová karta je voděodolná, odolná vůči nárazům a vysokým teplotám a je chráněna proti Rentgenovému záření.

naplavova.vlasta8. ledna 2025

Rychlá,kapacita o.k.

mira.mzika18. května 2024

Karta velice rychlá.Seznámil jsem se s ní krátce,ale mám dobrou zkušenost se 128GB.

Lituji pouze toho,že jsem si ji nepořídil dříve.U Full HD kamery se zmiňovali pouze o použití max. 128 GB kartě,proto jsem o ni nepřemýšlel.Až po doporučení známým jsem to zkusil.

Přestože jsem ji nemohl dlouhodoběji vyzkoušet,tak věřím,že bude dobře sloužit jako její 128 GB sestřička. Zato 16 GB mě zklamala ve fotoaparátu.Po vyfocení a stažení fotek do notebooku se zdálo být vše v pořádku.Po určitém čase v notebooku i ve fotoaparátu fotografie,skoro nebo z části,byly zakryty šedou barvou.Obrázek vypydal tak,jako když ho někdo přelepí šedou neprůhlednou lepící páskou,či zabarví barvou.Takže jsem to musel vymazal v notebooku i na kartě ve fotoaparátu.Čím to je nevím a ani nevím,jestli se s tím dá něco dělat?

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Relativně levná a rychlá

Relativně levná a rychlá

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

.vyhovoval mi poměr cena/výkon...

Registrovaný uživatel14. září 2022

Vynikající kapacita a spolihliva provozně

Absolutní spokojenost