turistický batoh Recenze Kilpi Rise-U 30 l

Recenze Kilpi Rise-U 30 l

Turistický batoh Rise-U od značky Kilpi je svým zpracováním vhodný hlavně pro skialpové túry, jízdu v prašanu nebo třeba turistický výšlap. Základem je pevný, ripstopový materiál, odolný vůči oděru a mechanickému poškození. Nechybí pohodlná zpevněná záda a snadno nastavitelné polstrované ramenní a bederní popruhy. Nechybí bederní popruh s velkou přezkou a náprsní popruh se signalizační píšťalkou.

kadanik.pavel21. března 2025

Přístup do batohu, dobře rozvrženy kapsy. Prostě paráda. Mohu doporučit.

Varianta tmavě červený
Registrovaný uživatel12. března 2025

Příjemně se nosí, dostatečně velký, vyhovuje mi členění kapes

Nízká voděodolnost

Proti stejnému modelu kupovanému před cca 8 lety je znát "ošizení" materiálů, ale pořád mi batoh vyhovuje a jsem s ním spokojená

janickapsenkova14. ledna 2025

Kvalitní zboží, rychlr dodani

Varianta tmavě červený
jakub.m30. prosince 2024

Velmi pěkný batoh. Je kvalitně zpracovaný a zdá se pevný.

Bohužel se mi moc nelíbilo uspořádání kapes, takže 4 hvězdičky.

hanticek1. června 2024

Kvalitní prostorný batoh.

Registrovaný uživatel9. března 2023

Má vše co má mít batoh na freeride.

Hodně mi připomíná můj starý Deuter, který se už po 20 letech rozpadl, Kilpi má o něco tenčí materiál a užší popruhy, tak snad taky vydrží dlouho.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Skvěle vybavený batoh

Nemá pláštěnku

Registrovaný uživatel30. března 2022

- kvalitní materiál, používáme neustále (kratší procházky, celodenní turistika i při cestování jako příruční zavazadlo) - splnil naše očekávání: volné ruce (upevnění holí, brýle, dostatek kapes) - sedí bezvadně na zádech (bederní , hrudní pás na zajištění) - systém RECCO je vítaný bonus

Mohu vřele doporučit!

Varianta červený
Registrovaný uživatel8. února 2022

kvalita,cena

Varianta modrý
Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Vyrobeno z kvalitních materiálů. Určeno pro horskou turistiku. Batoh vybaven čidlem, které má pomáhat při záchraně, například zasypání lavinou. Systém Recco. Hezký design.

S tímto batohem jsem určo velmi spokojen. Dobrá velikost, design. Batoh je určen pro turistiku (napřílad horské tůry). Je vybaven čidlem, které má pomoci záchranářům, když by se např. strhla lavina. Systém Recco. Je určitě vhodný i na klasické nošení, např. do práce v mém případě. Spokojenost, doporučuji. :-D