Dětská postel Recenze KIK TRADE Max 90 x 200 cm bílá

Recenze KIK TRADE Max 90 x 200 cm bílá

Kvalitní dřevěná postel vyrobená z masivní borovice vhodná pro každý dětský nebo studentský pokoj. Součástí postele je 1x velký úložný box na kolečkách, 1x box se 4 zásuvkami, 1x malý box a kolečkách - lze po vysunutí používat jako noční stolek a 1x latový rošt.

Eva P.31. ledna 2025

Rychlé dodani

Postel údajně z masivu, nevydržela víc než rok, už po prvním sestavení vrzala, materiál nekvalitní, špatně předvrtané díry na kolíky i šrouby, MASIV to v žádném případě NENÍ. Po roce užívání se čelo v místě žebříku začali rozpadat, po podání reklamace, sice přivezli nové čelo, nicméně někdo neuměl spočítat kolik dřevěných kolíků je potřeba, jeli jsme dokoupit, po smontování jsme zjistili, že absolutně nesedí, úplně jiná velikost. Za mně velká nespokojenost.

Už nikdy bych nic nekoupila.

Registrovaný uživatel30. března 2023

hodně úložného prostoru , zadní krycí lišta u zdi, vyšší posed, dobrý desing

čelní deska -rám z masivu borovice výplň hobra , plastové kolečka na pojízdém šuplíku ( vyměnil jsem za kovová na ložisku cena cca 500 kč)

cena , poměr odpovídá

Registrovaný uživatel25. května 2022

Na první pohled vypadá velmi dobře, pěkný design

Naprosto nekvalitní provedení. Při bližším prozkoumání obrovské množství zapravených chyb, kdy barva není ani kvalitně obroušena, ale kde vidět, jak to někdo jen přetřel a hotovo. Spousta prasklin. Vyjížděla jsem suplikem a při zajíždění jsem trochu tukla do strany postele a okamžitě se udělala rýha, nechci vidět, jak bude postel vypadat, až ji bude obsluhovat sama dcera

Postel vypadá v pokoji pěkně, spousta úložného prostoru. Ale já už bych do nákupu nikdy nešla, kvalita je opravdu mizerná.

Registrovaný uživatel24. března 2022

rošt pod matraci z napůl shnilého dřeva? To je hotová katastrofa. Jako výrobce a prodejce se styďte za takový výrobek kde zisk je přednější před kvalitou a spokojeností zákazníka

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

obtisknutá šlápota, zlomená deska , odřený lak, odeslaná stejná prkna šuplat od šuplat, hřebíčky lezou z prkna, bohužel sem nejdou dát fotky :(

už nikdy víc....