Dobrá hračka
Syn z toho měl modřiny na zápěstí, takže maminka zabavila.

Dobrá hračka
Syn z toho měl modřiny na zápěstí, takže maminka zabavila.
už čekám dva měsíce a furt tu není
Zboží nekvalitní! Kdybych to věděla neobjednám!
Jednou vyzkoušené a hned se nám ro rozpadlo v ruce.
Toto zboží si už nikdy neobjednám.
Vypadá to jako tréninková pomůcka, tzv. “Motýlek”, ale není.
Je to strašné! šroubky se hned povolují. To je hračka na 20 minut. Pak vás to přestane bavit neustále utahovat. Objednal jsem dva různé typy a dělají to samé oba! Oba v ceně cca 300 Kč za kus. Místo toho si raději zajděte na oběd a budete mít lepší zážitek, který bude trvat stejně dlouho.
Nekupovat!
Na nic po 10 minutách tak se mi to rozpadlo a vždycky když jsem to opravoval tak se to pořád rozpadávalo
Nekupovat
Absolutně k ničemu. Rozpadá se. Šroubky vypadávají. Zbytečně vyhozené peníze.
Hned se rozpadl
Skvělý na učení
Často se uvolňují šroubky
Šroubky se pořád povolují a vypadávají
cena odpovídá kvalitě
Rozpadá se.
Produkt se mi hned v ruce rozpadl
Ihned se rozpadne
Zklamání jako blázen... hned po 30 minutách trénování se povolí šroubky a celý nůž se rozpadne... Potom už jenom každých 5 minut dosahujeme šroubky jak pako aby jste si mohli udělat pár triků. Nekupujte si ho a radši si kupte nějaký dražší který se nerozpadne.
Šroubky se stále musí dotahovat
kovový
koupil jsem 2 ks a jeden má šrouby moc utažené a netočí se, druhý šroubky moc volné a nechodí správně
Špatný k ničemu jednou to spadlo a rozletelojse to proste na hov** nakupovat
Nekupovat
Nikdo si namastil kapsu
Hned vypadl sroubek čínská Mrdka
Od vás už nikdy nic zadarmo můžete posílat
Nedrží šrouby celý se rozpadl
Pěkné provedení, bytelné. Kluci s tím řádí jak blázni.
Už jsem jednou výrobek hodnotil. Při klikání se všechny šroubky povolují, nepomůže přitažení. Pomohlo zalepení závitů lepidlem na kov.