Recenze Khadi The Power of Amla posilující vlasová maska 50 g

Amla neboli indický angrešt je v ajurvédě považována za „ovoce věčného mládí a krásy". Toto superovoce obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací vitamínu C, minerály a antioxidanty. Na vlasy působí jako omlazující kúra. V Indii je amla tradičně používaná proti vypadávaní vlasů a předčasnému šedivění.
Porovnat ceny 199 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Khadi The Power of Amla posilující vlasová maska je podle recenzí účinná v posilování a regeneraci vlasů, přičemž její přírodní složení je vnímáno jako výhoda. Uživatelé oceňují okamžité zlepšení kvality a lesku vlasů, i když někteří zmiňují nutnost praxe při nanášení. Pravidelné používání vede k dlouhodobému zlepšení stavu vlasů.

• Zlepšuje kvalitu vlasů
  • Dodává vlasům lesk a zdravý vzhled
  • Posiluje vlasy a zvyšuje jejich objem
  • Přírodní složení bez škodlivých látek
  • Okamžitá vzpruha vlasů po použití
  • Vyžaduje praxi při nanášení
  • Může vyžadovat trpělivost pro dosažení výsledků

Evka18. dubna 2026

vlasy jsou krásně lesklé

skvělý produkt používám opakovaně

kristinalinhart25. května 2025

Maska výborná okamžitá vzpruha vlasů a vlasy jsou v mimořádné kondici hned po použití

radkavlk24. března 2025

Zlepšená kvalita vlasů, větší objem po použití masky

michaela.uvackova26. listopadu 2024

Ľahko sa zarába a vlasy sú po nej super. Jemné a lesklé, ale silné zároveň. Používam raz za mesiac a pri pravidelnom použití sú vlasy naozaj silnejšie a zdravšie. Striedam s cassiou. Po cassii mi trochu vadí ta "vona", amla tento mínus nemá :)

Chce to trochu prax co sa týka nanasania, ale to pri všetkých bylinných zabaloch

Výborný produkt. Treba byť trpezlivý a aplikovať pravidelne, výsledky sa dostavia

milinka.kop19. dubna 2024

používam opakovane a verím, že neobsahuje škodlivé látky , je prírodný a moje vlasy sú v pohode

neskúmam , žijem dosť rýchlo, zatiaľ produktu verím. Ak ma sklame, prestanem používať .Dávam prednosť produktom bez chémie.

Aj moja kaderníčka sl.Kristínka mi odobrila produkty Khadi a ja jej verím .

jana4. prosince 2023

Přijde mi, že mi i trochu zesvetlil henu

Registrovaný uživatel20. října 2023

Je to úžasný produkt z přírody, vyživuje moje vlasy, které jsou zářící :-)

Registrovaný uživatel16. října 2023

Husté pevné vlasy po použití