Recenze Keter R41586

Praktický box s velkým objemem. Jeho vnitřek usnadňuje skladování nářadí různých velikostí, organizér ve skříňce umožňuje snadnější přístup k nejčastěji používanému nářadí. Výrobek byl navíc vybaven vyjímatelným organizérem s přepážkami. Díky pohodlnému držadlu lze skříňku bez problému přenášet.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Keter R41586 je podle recenzí robustní a prostorný kufr s dobře vyřešeným rozmístěním a kvalitním organizérem. Většina uživatelů oceňuje jeho poměr cena/výkon, ale někteří upozorňují na omezenou kompatibilitu úchytek pro šroubováky. Pro domácí elektro nářadí je dostačující a pro běžné použití vyhovuje.

• Robustní konstrukce
  • Dobře vyřešené rozmístění
  • Kvalitní organizér
  • Prostorný kufr
  • Skvělá nabídka za nízkou cenu
  • Omezené použití úchytek na zavírací stěně pro některé typy šroubováků

kretinska.marcela26. dubna 2024

nízká cena a skvělá nabídka, box je velmi prostorný, úložný,super uzávěry kufru vše má své místo a nic nemusím hledat, pouziji často

dobře jsem nakoupila, jsem moc spokojená

marzin.r28. ledna 2024

perfektní robusní pevný

Zitman7. ledna 2024

Kvalitní a prostorný kufr za dobrou cenu. Na domácí elektro nářadí dostačující.

Registrovaný uživatel29. července 2022

má vše co jsem očekával

Registrovaný uživatel25. října 2021

dobrý organizér

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Pevná konstrukce a dobře vyřešeno rozmístění.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Robustni konstrukce

Uchytky na zaviraci stene (na fotkach jsou tam sroubovaky) maji omezene pouziti. Ne vsechny typy sroubovaku tam dobre sednou. Zbytek mista jsem chtel obsadit naradim puvodne nosenym v KETER kufr výsuvný 22" 57*31*17cm 1*organizér 17187311 a bohuzel tenhle kufr R41586 je proste malej.

Naradi zustalo v v KETER kufr výsuvný 22" 57*31*17cm 1*organizér 17187311 a tenhle kufr bohuzel nepojal co jsem si predstavoval.