Zahradní domek Recenze Keter Manor 64 1,84 x 1,11 m šedý

Recenze Keter Manor 64 1,84 x 1,11 m šedý

Tato zahradní kůlna Keter Manor 64 má konstrukci s dvojitými stěnami a představuje velmi praktické venkovní úložné řešení. Tato úložná kůlna je vyrobená z polypropylenu, odolného vůči povětrnostním vlivům, takže je extrémně rezistentní a odolná vůči všem nepříznivým povětrnostním podmínkám. Přiložený podlahový panel udržuje uskladněné věci v suchu a čistotě. Kůlna Manor 64 má vestavěnou…

Registrovaný uživatel8. prosince 2024

Domek jsem složil za 6 hodin. Splnil moje očekávání.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2024

Rychlá stavba

Na podlahu jsem dal OSB desku,je měká.sl

Za ten peníz lepší než plechový bez podlahy.

pesek.p11. října 2024

Rychle se dá postavit a vypadá docela bytelně.

zbezouska25. června 2024

Dle mých představ

Řidič DHL nebyl schopen předat zboží na pozemek ikdyz měl v autě paletak a chtěl abych mu pomohl zboží odnést .

To by stačilo

Lenka Š22. května 2024

Hezké, lehce sestavitelné.

Pavelbalis16. května 2024

Perfektně propracovaný systém Všechno dokonale pasuje Postaveno bez problémů v jednom člověku

Registrovaný uživatel19. července 2023

Moc krásný domeček, mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel11. července 2023

snadná montáž

měkká podlaha ,která se snadno prošlápne

Registrovaný uživatel24. května 2023

Úplně perfektní domek. Jsme z něho nadšeni.

Registrovaný uživatel1. května 2023

Došlo v pořádku na větších paletách bez poškození. Sestavení dle návodu jednoduché, v 1 člověku ca 6 hodin i s různým začišťováním ap. Zpracování je poměrně kvalitní. Je to plast, takže domek je lehký a dá se snadno přesouvat, ale zase je náchylný na proříznutí, vrypy. Doporučuji na pevný rovný základ jako beton či dlažba. Vnitřní podlaha je měkká, takže je nutná dřevěněná podlážka či gumové dlaždice. Pro mne ideální velikost na terasu a menší zahrádku pro sekačku, nářadí, zahr. nábytek. Vzhledově pěkný. I při silném dešti nezatéká. Uvidíme, jak časem vydrží plastový materiál. Doporučuji pro nenáročné využití.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Byl jsem limitován prostorem. Praktický, bezúdržbový, po doplnění plastových regálů - mnoho skladovacího místa. Používám jako boudu na nářadí a další věci na zahradu.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Pěkný design, poměrně dost místa, sestavitelnost jednoduchá, je tam i podlážka

Registrovaný uživatel14. května 2021

Moderni barva, sikovna sikma strecha. Sikovne rozmery pro nejnutnejsi zahradnicke potreby.

Tzv. okenko je zbytecne, pokud se dodelavaji i regaly, aby byl prostor optimalne vyuzitelny. Lehce “forove” provedeni.

Par let bude stacit.