Domek jsem složil za 6 hodin.
Splnil moje očekávání.

Domek jsem složil za 6 hodin.
Splnil moje očekávání.
Rychlá stavba
Na podlahu jsem dal OSB desku,je měká.sl
Za ten peníz lepší než plechový bez podlahy.
Rychle se dá postavit a vypadá docela bytelně.
Dle mých představ
Řidič DHL nebyl schopen předat zboží na pozemek ikdyz měl v autě paletak a chtěl abych mu pomohl zboží odnést .
To by stačilo
Hezké, lehce sestavitelné.
Perfektně propracovaný systém
Všechno dokonale pasuje
Postaveno bez problémů v jednom člověku
Moc krásný domeček, mohu jen doporučit
snadná montáž
měkká podlaha ,která se snadno prošlápne
Úplně perfektní domek. Jsme z něho nadšeni.
Došlo v pořádku na větších paletách bez poškození. Sestavení dle návodu jednoduché, v 1 člověku ca 6 hodin i s různým začišťováním ap. Zpracování je poměrně kvalitní. Je to plast, takže domek je lehký a dá se snadno přesouvat, ale zase je náchylný na proříznutí, vrypy. Doporučuji na pevný rovný základ jako beton či dlažba. Vnitřní podlaha je měkká, takže je nutná dřevěněná podlážka či gumové dlaždice. Pro mne ideální velikost na terasu a menší zahrádku pro sekačku, nářadí, zahr. nábytek. Vzhledově pěkný. I při silném dešti nezatéká. Uvidíme, jak časem vydrží plastový materiál. Doporučuji pro nenáročné využití.
Byl jsem limitován prostorem.
Praktický, bezúdržbový, po doplnění plastových regálů - mnoho skladovacího místa.
Používám jako boudu na nářadí a další věci na zahradu.
Pěkný design, poměrně dost místa, sestavitelnost jednoduchá, je tam i podlážka
Moderni barva, sikovna sikma strecha. Sikovne rozmery pro nejnutnejsi zahradnicke potreby.
Tzv. okenko je zbytecne, pokud se dodelavaji i regaly, aby byl prostor optimalne vyuzitelny. Lehce “forove” provedeni.
Par let bude stacit.