Zahradní domek Recenze Keter Artisan 340 x 218 x 226 cm šedý

Recenze Keter Artisan 340 x 218 x 226 cm šedý

Bezúdržbový domek Artisan je vyroben z jedinečného složení pryskyřic, které tvoří vysoce kvalitní materiál odolný vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Domek je ideální nejen na uschovávání nářadí a zahradních doplňků, ale také na sekačku nebo gril. Jeho hlavní výhody jsou stabilní, zpevněná ocelová konstrukce, pevná střecha a široké dvojité dveře. Je třeba zdůraznit možnost natírání povrchu…

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Pěkný,účelný a dobře sestavitelný zahradní domek

Nízká pevnost podlahy,lepší by byl rošt na který by se našroubovaly podlahové palubky z dřevoplastu,stejný materiál jako na stěnách!

Registrovaný uživatel31. října 2023

Snadno sestavitelný, detailní návod, každý díl precizně popsaný, podlaha, pevná konstrukce, vkusný vzhled.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Skvělý návod

Registrovaný uživatel23. května 2022

Pěkný design Plastové provedení, které potřebuje minimum údržby Zdá se být robustnější, než levné plechové domky Pěkný návod, skládalo se to samo (dá se i v jednom člověku, ale pro založení stěn je potřeba ještě jeden, pokud fouká vítr)

Jenom drobnost, ale asi 3ks bočních stěn jsem musel zkracovat, byly nepřesně uřezané, ale pilkou na železo to bylo asi za 2 minuty, takže žádný velký problém

Při prvním pohledu na díly v krabici se zdálo, že díly jsou měkké a tenké, což mě zarazilo, ale po seštroubování se zdá, že bude domek držet dobře (například když jsem viděl podlahové díly, tak jsem, se bál na ně stoupnout, ale nakonec jsem na nich stál na žebříku a to nejsem žádný drobeček). Pri montáži doporučuju po vlastní zkušenosti držet kolmost a rovinnatost stěn a při přípravě podkladu opravdu dbát na rovinnatost, hlavně pod přední stěnou, kde jsou dveře (měl jsem beton uprostřed prostřední stěny propadlý o cca 3 mm a už to bylo znát na dveřích, ale stačilo podložit v daném místě pod rámem dveří). Mám zatím krátce, ale soudě podle prvních dojmů, kdybych se měl rozhodovat znovu, tak jej opět klidně koupím

Registrovaný uživatel21. března 2022

Pochopitelný návod Kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel20. října 2021

Pevná konstrukce Snadná montáž Velká plocha Variabilita umístění dveří

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Hodi se stylove k nasi novostavbe, prostorny a dostatecne robustni

Registrovaný uživatel20. října 2020

Přesná a kvalitní konstrukce, perfektní materiál, detailní a jasný návod. Za 5h. ve dvou smontováno!

Registrovaný uživatel20. února 2020

Krásný design, podlážka součástí. Celkově hodnotím kladně, vybrala bych znovu. Povedený výrobek. Přežil bez jakéhokoliv poškození i nedávnou vichřici, která brala střechy.

Na můj vkus moc vrutů :-) , ale asi daň za velikost. Vybrala jsem ten největší. Montáž není pro začátečníka, středně pokročilý si poradí. Vykopali jsme zeminu cca 10 cm hluboko, navezli štěrk, usadili podlážku a postupně přidávali díly podle návodu. Vše sedělo perfektně. Stavba i se základy nám trvala asi 7 hodin. Kování je dobré, domek zavřete na kliku, ke které je nutné dokoupit visací zámek.