Recenze Kerbl Síť nevodivá pro drůbež 50 m

Recenze Kerbl Síť nevodivá pro drůbež 50 m

Ochranná síť pro drůbež zamezuje úniku slepic, krůt a jiných zvířat, zároveň je chrání před predátory. Tato síť je vhodná také pro psy. Výška sítě je 112 cm obsahuje 9 plastových tyček. Uzly spojené plastovou sponkou brání roztřepení lanka.

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

sít dobrá .dobrý material

tyčky se při napnutí ohýbají jsou daleko od sebe musím dát mezi ně ještě jedny aby byla sít napnuta ale jinak ok.

jsem spokojen, používám často. doporučuji chovatelům drůbeže

Registrovaný uživatel31. května 2022

Pevnost tyčí

Jinak velmi dobrá kvalita.

Registrovaný uživatel17. října 2021

je to perfektní, protože lze upravit velice lehce tak, že drůbež mohla být od jara do podzimu na naší louce. Po vypasení trávy jsme posunuli síť do jakéhokoliv tvaru. Skutečně výborný produkt.

Tyče se dost ohýbají, ale jinak výborné

Doporučuji velice.

Registrovaný uživatel16. června 2021

to samé jako 25 m bylo by lepší kdyby měla menší oka do větší výšky. indický běžec bez problému proleze při menším průhybu sítě.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Dobrá manipulace

Registrovaný uživatel21. května 2021

1 ) Jednoduchá montáž 2 ) Dokonale plní funkci oplocení pro drůbež 3 ) Nainstalování a používání trvale

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Rychle postaveno.

Nekvalitní materiál, trhá se. Ke slepicím se dostane i náš bišon, projde rychleji než nůž máslem.

Nikdy více.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Kvůli dravcům jsem byla nucena slepice omezit. Tato síť se mi velmi osvědčila. Jednoduchá manipulace.