kurník Recenze Kerbl Emma 146 x 74 x 85 cm

Recenze Kerbl Emma 146 x 74 x 85 cm

Kurník vyrobený z velmi tvrdé čínské jedle. Je vhodný pro 4-6 slepic dle velikosti plemene. Kurník je možné kombinovat s výběhem pro králíky, hlodavce a drůbež. Kurník je vybaven bočními vstupními dveřmi, posuvným oknem pro variabilní cirkulaci vzduchu a prosklenými vstupními dvířky s dřevěným rámem.

Registrovaný uživatel3. července 2024

Velmi rychlé dodání. Jednoduchá montáž.

Velmi tenký materiál stěn a podlahy. Podlahu jsem si předělal a dal jsem tam linoleum, pro snadnější čištění. V nabídce je psáno - pro 6 ks slepic - ale nejspíš jen liliputek, U větších plemen max pro 4 slípky.

Objednali jsme si tento kurník do výběhu, který přes léto stěhujeme po zahradě, takže jako mobilní. To splňuje bez výhrad. Ale na celoroční chov to není.

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

Prodejce je ho.... Přepravce zásilku vrátil z důvodu značného poškození obalu. Prodejce garantoval kontrolu zboží a v případě poškození kurníku pošle nový. Avšak jen obal přelepil novou páskou, ale obsah nechal poškozený bez povšimnutí. Už tam nic nekoupím.

Jen bych se opakoval.!!!!!

Registrovaný uživatel5. května 2022

Hezký

Velmi tenká prkénka, nezateplený...

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Nic moc. Kvalita je hrozná, je to fórové a čas od času něco odpadne.