Recenze Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing šampon 250 ml

Šampon vyrovnávající rozdíly mezi mastnou pokožkou, vlasy a konečky vlasů. Ošetřené vlasy budou svěží, čisté, zářivé, dokonale sjednocené a vyživené. Naneste na mokré vlasy a jemně masírujte. Na závěr důkladně opláchněte.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Šampon Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing je podle recenzí vhodný pro specifické potřeby vlasů, zejména pro rychle se mastící vlasy u hlavy a suché konečky. Většina uživatelů si pochvaluje jeho kvalitu, pěnivost a zlepšení stavu vlasů. Někteří však zmiňují, že nezabírá na mastné vlasy nebo neprodlužuje interval mezi mytím. Vyšší cena může být pro některé kupující překážkou.

• Dobře pění a vlasy zanechává čisté, hebké a lesklé
  • Prodlužuje dobu mezi mytím vlasů u některých uživatelů
  • Vhodný pro rychle se mastící vlasy u hlavy a suché konečky
  • Zlepšuje stav vlasů a pokožky hlavy
  • Kvalitní zpracování a příjemná vůně
  • U některých uživatelů nezabírá na mastné vlasy
  • Interval mezi mytím vlasů se neprodlouží u všech
  • Vyšší cena

renata15. listopadu 2024

Vlasy se mi u hlavy šíleně mastí, vypadávají, pokožka hlavy svrbí, konečky mám suché. Nepomáhají ani speciální zábaly. Tento šampon splňuje očekávání, používám denně. Funguje výborně.

Registrovaný uživatel7. června 2022

Vlasy se méně masti.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Prijemny, zatim pouzivam kratce

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

bohužel na mastné vlasy nezabírá.....

Registrovaný uživatel15. září 2021

Vlasy u hlavy zůstanou déle nemastné,přitom suchší konce šampon jemně omyje.

Na problém rychle se mastících vlasů u hlavy a suchších konců je tento šampon super.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Opravdu dělá to, co slibuje... Je skvělej...

Registrovaný uživatel17. února 2021

Naprosta spicka pro me vlasy, nedam na nej dopustit

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

kvalitní šampon s příjemnou vůní, dobře pění, dlouho vydrží, vlasy jsou po umytí čisté, hebké a lesklé

sice vlasy vypadají lépe po umytí, ale druhý den jsou stejně mastné jako před tím, interval mezi mytím vlasů se neprodloužil, vyšší cena

celkově jsem s tímto šamponem spokojená, vlasy jsou rozhodně hezčí , lesklejší, než po použití obyčejného šamponu z drogérie, vyzkouším i jiné výrobky od této značky

Registrovaný uživatel6. března 2020

Koupila jsem to kamarádce k narozeninám poprvé.A jsem ráda,že je spokojená,šampony od Kérastase jsou kvalitní.Já používám na barvené a dcera na dlouhé štěpící se konečky.Mám tuto vlas.kosmetiku moc ráda.Renča