Tepelná ochrana vlasů Recenze Kérastase Résistance Ciment Thermique termoaktivní péče 150 ml

Recenze Kérastase Résistance Ciment Thermique termoaktivní péče 150 ml

Kérastase Résistance Ciment Thermique je obnovující termoaktivní péče pro oslabené vlasy. Originální patentovaná technologie Vita-Ciment Glacage Thermo-Seal využívá tepla vysoušeče nebo keramické žehličky k posílení svých účinků. Vlivem tepla umožňuje přípravek jedním gestem obnovu vlasového vlákna a navrací mu jeho původní krásu. Tepelné efekty vlas nenarušují, naopak se stávají zdrojem jeho…

ŠÁRKA5. prosince 2025

Doporučuji, vlasy neelektrizují, vyhlazené.

Registrovaný uživatel14. října 2022

Používám dlouhodobě, jedna z nejlepších ochran vlasů před tepelnou úpravou, nezatěžkává vlasy

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Uhladi voasy, krasne voni

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Pouzivam dlouho a stale velka spokojenost

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Luxusní péče a nádherné vlasy.

Opět koupím,veliká spokojenost.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Bohužel žádné zlepšení vzhledu vlasů, za mě opravdu zklamání. Textura nepříjemně lepí.

Registrovaný uživatel14. července 2021

Nejlepší,Krásné vlasy, doporučuji

Registrovaný uživatel22. června 2021

Mám jemné s poškozené vlasy. Po použití produktu jsou krásně hladké, necuchají se. A ta vůně je velmi příjemná. Určitě koupím další produkty z této řady.

Škoda, že si nemohu koupit vzorky, abych vyzkoušela, které produkty mi vyhovují. Cena není nejmenší a když nevyhovuje, tak to hodně zamrzí.

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Výborný krém na vlasy, dodává pružnost, hebkoust a lesk.

Registrovaný uživatel24. května 2020

Vyborny prostredek,pouzivam jiz druhy rok ,nezatezuje slabe vlasy

Registrovaný uživatel8. září 2019

+Výživa, zpevnění i ochrana při kulmování v jednom výrobku. Nemusím již používat další přípravky. Již několik let jej používám dvakrát týdně a jsem velmi spokojená. Nenašla jsem lepší.