Vlasová regenerace Recenze Kérastase Resistance Ciment Anti Usure

Recenze Kérastase Resistance Ciment Anti Usure

Kérastase Resistance Ciment Anti Usure regenerace - ochrana 200ml Balzám na vlasy Kerastase Resistance Ciment Anti UsureVhodné pro oslabené vlasy a roztřepené konečky. Obnovující přípravek pro opotřebené a poškozené vlasy. Zanechává vlasy hladké, snadno rozčesatelné. Vlasy jsou měkké, ohebné a hladké.

belockae17. června 2025

Zatím používám krátce, ale zničené konce po něm vypadají mnohem lépe a přitom mé jemné vlasy nezatíží. První dojmy jsou skvělé. Navíc stačí úplně micro množství.

Alice Holubová27. ledna 2025

moc hezká vůně po prvním použití jsou vlasy hebké, hydratovanější a mám stejný pocit jako když odejdu od kadeřníka :)

Produkt jsem použila teprve jednou a už po prvním použití jsou viditelné výsledky. Vlasy se krásně lesknou, jsou pružné, hebké a na pohled i dotyk zdravé. Jsem zvědavá a už se moc těším na výsledky po dlouhodobějším používání. Všude na internetu jsou na tuto značku skvělé recenze a už teď vidím, že žádná z nich nelže a opravdu se vyplatí do kvalitní péče investovat! Doporučuji!

paulahari2829. března 2024

Perfektni, funguje