Recenze Kérastase Bain Vital Dermo-Calm šampon

Šampon Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm je produkt od výrobce Kérastase, který je známý svými kvalitními výrobky pro péči o vlasy. Tento šampon je speciálně určen pro ženy s citlivou pokožkou hlavy a normálními vlasy. Jedná se o šampon bez silikonů, který je navržen tak, aby uklidňoval pokožku hlavy, hydratoval ji a pomáhal ji udržovat v dobrém stavu. Jeho složení je také obohaceno o…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kérastase Bain Vital Dermo-Calm šampon je podle recenzí vhodný pro citlivou pokožku hlavy a pomáhá zklidnit podráždění. Vlasy po použití zůstávají zdravé a méně se mastí, přičemž šampon dobře pění a vydrží dlouho. Jedinou výtkou je zvláštní vůně, která však neovlivňuje jeho účinnost.

• Zklidňuje podrážděnou pokožku hlavy
  • Vhodný pro citlivou pokožku
  • Zlepšuje stav vlasů a snižuje jejich maštění
  • Pěkně pění i v malém množství
  • Dlouho vydrží při použití na polodlouhé vlasy
  • Zvláštní vůně

kiga6. ledna 2026

vlasy jsou po umytí zdravé a nemastí se tak rychle

J1. ledna 2026

Jemný mycí šampon pro citlivou pokožku, mohu jen a jen doporučit :)

dchlubna18. února 2024

Kvalitní produkt

Varianta 1000 ml
Registrovaný uživatel3. června 2022

Hned po prvním použití je znát zklidnění podrážděné pokožky hlavy

Registrovaný uživatel24. února 2022

Po letech trápení s alergiemi na různé profi i drogistické šampony OPRAVDU SUPER ŠAMPÓN!!!Pokožka nesvědí a vlasy jsou krasné i lidé okolo mi říkají,že mám hezké vlasy.

Zvláštní vůně

Registrovaný uživatel8. června 2021

Odporucam pre ludi s citlivou pokozkou,uz po prvom pouziti zmena k lepsiemu.

Skvely sampon na citlivu pokozku.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Hned po prvním umytí výrazné zlepšení pokožky hlavy.

Registrovaný uživatel1. září 2019

Šampón je zatím vyhovuje nejvíce v porovnání s celou řadou dříve používaných šampónů.

Varianta 1000 ml
Registrovaný uživatel22. července 2019

nesvědí mě po něm hlava nevtíravá vůně pěkně pění i v malém množství

zatím nevidím používám 4 týdny

Mám starší, světlé, jemné vlasy co nerostou a vypadaly po dětech dost nezdravě. Konečky se mi netřepí, ale vypadají suše a "frizzy", kořínky se rychle mastí. Pokožka mě často svědí a občas se udělají lupy. Kerastase produkty zkouším cca rok, různé typy - vlasy se zlepšily, ale pokožka stále svědila. Dermo-Calm mám nyní poprvé - myslím, že na moje vlasy a pokožku trefa. Nic mě nesvědí (pokud nepoužiju kondicioner, ale jen olej nebo masku Chronologiste). Vlasy vydrží (včetně denního sportu) dva dny pěkné, svěží a moc nelétají. Vydrží docela dlouho, na polodlouhé vlasy používám tak čajovou lžičku šamponu. Jsem spokojená a koupím znovu.