Kuchyňský robot Recenze Kenwood Prospero Plus KHC29.P0SI

Recenze Kenwood Prospero Plus KHC29.P0SI

Kuchyňský robot Kenwood Prospero Plus KHC29.P0SI je kompaktní spotřebič, který vám ušetří čas i práci při vaření. Kromě šlehacích a hnětacích metliček je součástí setu skleněný mixér, food processor, mlýnek na maso, odšťavňovač a lis na citrusy. Klíčové vlastnosti - Výkonný motor - Tři výstupy rychlosti - Planetární systém míchání - Variabilní ovládání rychlosti Výkonný kuchyňský robot…

vladimir_kopriva14. ledna 2024

postačující příslušenství

nádoba krrouhače nešla otevřít, bylo nutno ohřát fénem a potom namazat, nyní bez problémů

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

bohaté příslušenství velikost

zatím jsem nenašla

funguje tak, jak má

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Rozměr

Plast

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

mnoho funkcí, regulovatelné otáčky, cena vs výkon super. jednoduchá obsluha, všechno tak nějak automaticky bez návodu zvládne každý.

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Vyhovuje mi obsah velikost mísy a kratší doba vymíchání těsta díky planetárnímu míchání.Design velmi hezký.Robot používám min.2 x týdně,zatím jsem robot použila k míchání těsta a mletí masa a strouhanky.Bezchybné,lehce nasaditelná šlehací metla a další příslušenství.Velmi spokojená.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Dostatečně bohaté příslušenství, ostré nože i disky, docela pevné šlehací metly. Hezký vzhled. Vybaven přísavkami, takže dobře drží na kuchyňské desce. Nádoba od mixéru a malá nádobka na bylinky a koření je ze skla, což může být výhoda /pevnější, odolnější/ ale i nevýhoda /nádoba je opravdu těžká, nutná opatrnost při manipulaci/. Docela jednoduchá manipulace (nasazování jednotlivých dílů).

Nádoba ve které se dá strouhat např. mrkev, okurka....je pro výrobu salátu u 4 členné rodiny docela malá. Zdá se mi trochu hlučnější, než jsem čekala.

Celkově spokojenost. Jeden z mála robotů, který nejen šlehá a strouhá ale má i sekáček a rovněž mlýnek na maso.

Registrovaný uživatel22. března 2020

byl to vánoční dárek pro dceru , která je s robotem nadmíru spokojená, některou z jeho součástí využívá téměř každý den, pro ženy na mateřské to vynikající pomocník

OK super