celokovové provedení
masivní konstrukce
integrovaná váha ač neváží úplně přesně mám stolní váhu Catler a ta je přesnější
velký display
nedotažený produkt do konce, třeba konektivita naprd - sice se dá připojit do sítě, ale jen na jeden telefon, takže když je doma druhý, musí si to jedině znovu celé nastavit pro sebe a znovu připojit na sebe
wifi konfigurace strašlivá, stačilo by jednoduché "connect" vybrat síť a hotovo
aplikace na ovládání úplně na nic, vlastně nic neumí - můžu držet telefon v jedné ruce a druhou vařit, to je tedy výhoda - navíc mi mezitím zhasne display a můžu opatlanými prsty ještě budit telefon ze spořiče
a výsledně si mohu "odeslat nastavení" do robota, což znamená, že se mi nastaví čas a rychlost....čekal bych, že display se použije jako průvodce - něco ve stylu : teď nasaďte velký hnětací hák a pak toto a pak toto a mezitím to bude samo měnit vše - místo toho si musím každý krok zvlášť importovat
ZCELA nesmyslně, ale úplně nesmyslně, chybí velké LED světlo osvětlující mísu jako u jiných Kenwood produktů....a díky chrániči proti rozstřiku se to světlo fakt hodí - velký faul u nejvyšší řady
Prostě shrnuto a zjednodušeno, je to vrcholný model, o tom není pochyb, umí toho dost, ale za ty peníze to prostě není. Od robota za 30tis bych čekal víc a hlavně dotažené do konce, ne mezimodel, jak příští rok přesně pak vyjde model, který už bude mít všechny připomínky zaintegrované. Přemýšlím od první chvíle, zda ho vrátit, či ne, a počkat si na vychytaný další model, až jsem prošvihl těch 14dní...takže spíš nespokojený uživatel...