Recenze Kenwood Chef KVC 3170 S

Hledáte opravdu všestranný přístroj, který vám usnadní co nejvíc práce v domácnosti? Zkuste kuchyňský robot Kenwood. Má plno funkcí, se kterými bude příprava jídla hračkou, a navíc je dodáván se širokou základní výbavou. Elegantní a moderní zpracování nic neubírá na kvalitě, takže se z dokonalého pomocníka můžete těšit po opravdu dlouhou dobu. Kuchyňský robot Kenwood v sobě propojuje kvalitní…

Registrovaný uživatel11. prosince 2020

Robot je perfektní, jednoduchá obsluha, všem doporučuji.

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

značka s dobrými referencemi dobrý poměr výkon-cena relativně velká nádoba a zároveň nízká výška celého robotu z důvodu skladovatelnosti celkově větší váha a tím i větší stabilita při hnětení

nelze dokoupit náhradní mísu z levnějšího plastu ale pouze drahou nerezovou

Registrovaný uživatel6. května 2019

Ideální rozměry do panelákové kuchyně a přesto dostatečně silný i na nejhutnější chlebová těsta. Jsem nadšená. Krásný moderní design, příslušenství pro mě akorát, nechtěla jsem spoustu kráječů a krouhačů, co do budoucna budu potřebovat, to raději přikoupím.

Nenapadá mě nic, snad jen, že nerezová mísa by mohla mít ucho. Ta, která je součástí je bez uší a s ušima je jako doplňkové příslušenství. Ale to není nic až tak zásadního.

Skvělý stroj za solidní cenu. Rozhodně doporučuji.