Zatiaľ sa neprejavil žiadny účinok tohto produktu a to je pripojený k batérii viac ako 2 týždne nonstop. Pri kontrolnom meraní stavu batérie zatiaľ žiadne zlepšenie.

Nedá sa sa povedať že je to dobré ani zlé alebo či to funguje .mám ho zapojené a do vnútra baterii nevidím .. hádam funguje správne
Mám pocit, že je to jen blikátko za dost peněz. Nezaznenal jsem zlepšení baterií.
Podle osciloskopu funguje.
Měření osciloskopem potvrdilo že zařízení opravdu dává impulsy v řádu desítek A délky v řádu mikrosekund. Vliv na stav baterie ještě nemám ověřen.
fungluje dobre
velmi užitečny
Zatím nemohu posoudit, po najetí 450 km se napětí aku zvýšilo jen o 0,1 V. Měřeno cca 2hod. po jízdě. Zřejmě desulfatizace potřebuje delší čas.