Vodivý gel Recenze Kelotan Gel 15 g

Recenze Kelotan Gel 15 g

Kelotan gel je určený k ošetření starých i nových jizev po chirurgických zákrocích, úrazech, ranách a popáleninách. Jeho silikonové složení přispívá k léčbě a prevenci vzniku zbytnělých a nevzhledných jizev. Dále brání vzniku hypertrofických a klenoidních jizev, napomáhá změkčení a vyrovnání vyvýšené jizvy a potlačuje její zarudnutí, svědění a podráždění.

rendacech6. srpna 2025

Brzo zaschne a jizva tolik nebolí

Po třech hodinách se začne loupat

hana.fleismanova27. dubna 2025

Dobře se roztírá a vstřebává a účinek na jizvu je úžasný.

Žádný zápor jsem nezaznamenala.

Koupila jsem ho dceři na dost nepříjemnou jizvu z boku na zápěstí.Měla ji po chirurgickém zákroku hodně tmavou,dost vystouplou,tvrdou a citlivou.Po každodenním mazání spojeném s jemnou masáží je jizva menší,světlejší,měkká a přestala i bolet na dotek.

Katty400124. ledna 2025

Příjemně se roztírá

Ještě jsem ho neužívala tak dlouho,aby byl nějaký výsledek

danuska.svarcova11. ledna 2025

Zatím používám krátce na starší keloidni jizvu a budu dle recenzí věřit, že pomůže. Budu moci tudíž hodnotit nejméně za 3 měsíce.

Ráda napíšu recenzi později

Registrovaný uživatel3. února 2023

Popáleniny, jizvy, vyrážku hojí skvěle i hlubší rány. Používám dle potřeby, nejlépe na noc, nechat zaschnout tenkou vrstvu a přes noc působit. Doporučuji, malá hubička vydrží déle potřeby i půl roku.

Určitě vyzkoušejte, je to dobrá věc.

Registrovaný uživatel16. července 2021

Super věc