Denní svícení Recenze Keetec DRL 10

Recenze Keetec DRL 10

Výpis čísel dílů naleznete v informaci o výrobku níže, viz pod nabídkami. Homologovaná LED světla pro denní svícení jsou od značky Keetec. Každé ze světel má 18 vysoce výkonných LED diod s velmi nízkou spotřebou a jasným světlem. Jedná se o vodotěsné exteriérové provedení s funkcí automatického zapnutí/vypnutí.

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Sympatická cena Kompaktní rozměry (asi nejmenší rozumné DRL moduly na trhu) Prověřená kvalita a spolehlivost Vodotěsné provedení Dostatečná intenzita světla Homologace

Na mém autě při přímém zapojení nefunguje vypínání se zapnutím parkovaček při nastartovaném motoru Kabely mohly být silnější a v nějaké chráničce Konektory mohly být o fous lepší - ideální je po zapojení je ještě omotat např. el. páskou

Sháněl jsem co nejmenší DRL, aby to nebilo do očí kvůli rozteči (na Volvu S60 2006) v mřížce, už tak nejsem v 60cm limitu, ale co jsem se informoval, tak pokud to není vyloženě extrémně blízko (řekněme zároveň s okraji SPZ už by asi bylo moc), technici to tam neřeší - hlavní je, aby fungovalo zhasínání s parkovačkami. To se u mě ale z neznámého důvodu nedělo, respektive jen při vypnutém motoru - jakmile jsem nastartoval, pouze klesla intenzita svícení obou LED světel. Vyřešil jsem předřazením relé před DRL do okruhu. Montáž byla fuška, nechtěl jsem rozebírat mřížku z nárazníku a riskovat, že se něco zlomí, takže jsem otvory pro otočný držák DRL světla vrtal ručním nebozezem v podobě háčků do dřeva - nic jiného se do mřížky nevešlo, úhlové nástavce na vrtačku apod. jsou bez šance. Mřížkou a držákem jsem pak prohnal metrický pozinkovaný šroub s talířovou hlavou, zespoda pak nerezová matka.

Registrovaný uživatel4. května 2022

male rozmery

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Kvalitní doprava.

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Jednoduchá a rychlá montáž.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Pro skosený tvar a malé rozměry.

Registrovaný uživatel31. října 2021

Kompaktní rozměry, velmi slušná viditelnost, ověřená dlouhá životnost.

Montuji už na třetí auto, spokojenost.

Registrovaný uživatel26. října 2021

malé rozmery, svitivost, ukosy

neobsahuje spinaci modulpro moje potreby dostacujici

pro moje potreby dostacuje

Registrovaný uživatel1. září 2021

Deně

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

Měl jsem je roky na autě,jedno odešlo,koupil jsem ty stejné

Registrovaný uživatel22. května 2021

Svítí opravdu silně

Registrovaný uživatel2. května 2021

Malé rozměry, pěkný design, vysoká svítivost.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Funkce-cena Denně

Registrovaný uživatel14. března 2021

Skvělá svítivost, mám je už na třetím autě, líbí se mi tvarově

Registrovaný uživatel18. listopadu 2019

Svítí super