Recenze Keen Whisper 10012413KEN

Elegantní dámský sandál Whisper od značky Keen se hodí k vodě, do lehčího terénu i do města. Tvar vstupu do sandálu zaručuje rychlé a pohodlné obutí. Svršek z polyesterové popruhoviny je rychleschnoucí, stejně jako podšívka. Bota se stahuje pomocí pružné tkaničky s brzdičkou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sandály Keen Whisper jsou chváleny pro svou pohodlnost a kvalitní zpracování. Většina uživatelů je považuje za vhodné pro turistiku i běžné nošení, ale zákazníci s vysokým nártem by měli zvážit, zda jim padnou. Drobné výhrady se týkají pásku u kotníku, který může být méně polstrovaný.

• Pohodlné i pro celodenní nošení
  • Kvalitní zpracování
  • Pěkný design
  • Dostatečně široké pro širší nohu
  • Snadné nazouvání díky ouškům
  • Pro vysoký nárt mohou být těsné
  • Poslední pásek u kotníku může dřít

martina.praskova14. července 2026

Lehké a pohodlné

Varianta 37,5
petra4. května 2026

Pohodlné i na širší nohu a vysoký nárt

Možná by poslední pásek u kotníku mohl být více vypolstrovaný, na sandály trošku dřel

Doporučuji, je to dobrá volba

Varianta 39
Filip12. července 2025

Prostě botky samochodky.

Doporučuji. Vynikající kvalita a design.

Varianta 37,5
Danka17. února 2025

Vypracování vypadá kvalitně. Boty jsem zatím nenosila - letní sandály zakoupené v únoru. Šikovná jsou ouška usnadňující nazouvání, bez nich by se sandály nedaly obout.

Sandály určitě nejsou vhodné pro vysoký nárt. Já mám normální a i tak jsou mi jen taktak. Trochu se bojím, že když mi v horku trošku otečou nohy, boty mi budou těsné...

Sandály vypadají šikovně, snad takové budou i při nošení. Velikost odpovídá, možná pocitově trošku menší, ale jen lehce.

Varianta 40,5
ivakohout26. ledna 2025

Pohodlná, pěkný design

Varianta 39
Květa3. července 2024

Pohodlné, dostatečně široké.

Skvělé na turistiku, příjemná stélka, po prvním nošení žádné otlaky.

Varianta 39,5
Registrovaný uživatel31. července 2023