Dámská treková obuv Recenze Keen Targhee III Mid WP Weiss/Boysenberry

Recenze Keen Targhee III Mid WP Weiss/Boysenberry

Vylepšená verze úspěšného modelu Targhee II MID. Model celkově zeštíhlil, ale díky inovativnímu zpracování a nové kvalitní gumové All-Terrain podešvi s 4 mm hlubokým vícesměrným vzorkem je o trochu tvrdší než původní model. Tato vyšší lehká treková bota s voděodolnou a prodyšnou PU membránou Keen.Dry, která zaručí dokonalou ochranu vašich nohou v nepříznivých podmínkách je určena pro hiking a…

shevchukmariana943. března 2025

Mám jr teprve něco přes měsíc. Jsou krásně široké, takže mě na noze nikde netlačí. Kotník drží pevně. Uvidíme jak si povedou v teplejších dnech na túře, a jestli se mi bude potit noha. Každopádně mohu říct, že mi jsou každým dnem pohodlnější a vypadají že výdrží dlouho.

Měla jsem je ráno při lehké námraze a docela to klouzalo. Čekala bych, že přilnavost k povrchu bude trochu lepší. Dále jsou dost kluzké tkaničky, často se mi povoluje uzel, ale to se asi dá ještě vychytat.

Jsem s nimi spokojená a určitě bych neměnila, a nějaké mouchy se dají časem vychytat, také je ještě musím pořádně rozchodit

Varianta 39
Mhlizova3. prosince 2024

Široká špička

Varianta 39
Registrovaný uživatel28. března 2023

Jsem velmi spokojená, boty sedí. Doporučuji.

Varianta 38,5
Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Lehké, dobře sedí na noze

Při prvním nošení tlačila práva bota nad kotníkem, pak se noze přizpůsobila a netlačí. Otlaky ani puchýře nebyly.

Varianta 38
Registrovaný uživatel6. července 2021

Lehké boty, široká špička.

Tlačí v místě horního okraje, nejsou tak pohodlné, jak jsem očekávala.

Je brzy celkové hodnotit.

Varianta 40
Registrovaný uživatel18. června 2021

Skvěle padnou, jsou měkké na došlap a krásně drží kotník. Od KEEN mám už 3 boty a vždy maximální spokojenost.

Varianta 38,5
Registrovaný uživatel13. června 2021

Velmi pohodlné pevné boty.

Varianta 38
Registrovaný uživatel14. února 2021

Pěkně široké, velikost odpovídá, není třeba brát větší. Hezká barevná kombinace. Chodidlo jako v bavlnce.

Levá bota ma tvdý šev nad kotníkem, vadí jen na začátku cesty. Doufám, že se časem úplně vyšlápne.

Jsem spokojená, doporučuji.

Varianta 39,5
Registrovaný uživatel25. dubna 2020

Perfektně sednou i těžkém terénu neboli prsty ani chodila.

Doporučuji na těžký teren na túry do hor