Dámské sandále Recenze Keen Rose Sandal KEN1201050113

Recenze Keen Rose Sandal KEN1201050113

Omyvatelné dámské sandály Keen Rose zaujmou především nízkou váhou a módním, ryze ženským designem. Keen Rose má užší tvar boty a vše směrový vzor podrážky pro zvýšení kontroly a stability pro všechny typy terénů. Dokonalé pohodlí umocňuje pásek přes nárt na suchý zip.

srjadnace6. prosince 2025

Vzhledově mě zaujaly.

Noha v sandálech trochu sjíždí k vnitřní straně. Zdá se mi trochu menší na délku, což mě překvapilo - beru tuto velikost u Keenu už roky.

jirakova210926. září 2025

Pouze pro úzkou nohu, vráceno

Varianta 37,5
sarkaborakova15. září 2025

Velice pohodlné boty s měkkým došlapem, pevnou špičkou, vhodné na turistiku i do města. Výborně se hodí na festivaly, pohodlí, ale noha pevná...K letním šatům i ke kraťasům. Kamarádka s nimi byla na tři týdny po národních parcích USA. Některé túry byly opravdu náročné a není to na botách vidět.

Doporučuji bez zaváhání. Jen upozornění - u mé obvyklé velikosti jsem cítila, že se dotýkají prsty vepředu. Proto jsem boty vracela, a koupila jsem si o půl čísla větší a pak už v pořádku.

Varianta 37,5
sorticek7. září 2025

Boty jsou vzhledově atraktivní

Varianta 41
cardja26. srpna 2025

Sandály Keen Rose Sandal KEN1201050113 jsou pohodlné, nohy v nich nebolí ani po delší chůzi. Lze je obout do přírody i k šatům do města. Materiál i barva mi maximálně vyhovují.

Tyto sandály Keen Rose Sandal KEN1201050113 budou opět patřit k mým oblíbeným botám.

Varianta 38
frantaholl21. července 2025

velice pohodlné, lehké, vhodné na outdoorové aktivity

Varianta 40
Registrovaný uživatel14. července 2025

skvělé sandály

Varianta 40
lica.p8. července 2025

pohodlný

Registrovaný uživatel6. července 2025

Vypadají dobře, fungují dobře (jsou pohodlné), cena přijatelná…opakovaně značka Keen nezklamala :)

Vitkovajrslv30. října 2024

Lehké, vzdušné, dají se vyprat, netlačí. Mám již třetí, nejstarší přes deset let.

Varianta 38,5
Registrovaný uživatel2. září 2024