Dámské sandále Recenze Keen Clearwater CNX Leather 10011673KEN01

Recenze Keen Clearwater CNX Leather 10011673KEN01

Dámské sandály Clearwater CNX Leather od značky Keen s minimálním dropem přináší kompromisní řešení pro vyznavače barefootového stylu obouvání. Svršek je z rychleschnoucí polyesterové popruhoviny a kvalitní voděodolné kůže. Při aktivním pohybu oceníte rychleschnoucí podšívku a pružnou PU stélku, podepírající klenbu chodidla. Odlehčená PU mezipodešev zhotovená technologií přímého vstřikování…

jolik.ka3. září 2025

Pohodlné, kvalitní

Varianta 38
anezka.st29. srpna 2025

Hezky sedí na noze, zpocená noha v botě neklouže, neškrtí, snadné zouvání/nazouvání.

Prostor pro prsty mi přijde o trochu menší/užší než u ostatních Keen bot, které mám, ale nijak mě neomezuje a netlačí.

Varianta 39,5
Pytinka16. července 2025

velmi pohodlné

Varianta 41
koodasa4. března 2025

kožený svršek, který se určitě ztvaruje podle nohy lépe nežli textilní, větrací otvory i v přední části boty

špatně se obouvá, musí se při obouvání sedět, patní pásek jde nazout pouze se zatažením za zadní šnůrku nad ním, trochu těsnější v přední části prstů, snad se rozšlápnou

Varianta 38,5
Registrovaný uživatel24. května 2022