Literární biografie Recenze Kecy, kecy, kecičky: Jak to vidím já aneb on to vidí často jinak - Karin Babinská, Richard Krajčo

Jsou životy slavných lidí neobyčejné? Nebo se od těch našich neliší, jen mají trochu jiné kulisy? Nahlédněte do života jedné takové nenormální rodiny. Karin, na začátku přítelkyně na konci už manželka Richarda Krajča, po celý rok psala blog, kde zaznamenávala nejrůznější momenty z jejich „kuchyně“. Možná vás překvapí, že mají podobné radosti a starosti jako my všichni. Karin o nich umí krásně…

Registrovaný uživatel14. září 2022

Super čtení,tohle se Karin a Richardovi povedlo.Mohu jen doporučit.Hodně se člověk u této knihy pobaví.

Žádné snad jen vazba,mohla být pevná.Přečetla jsem za tři dny a už se mi drolí rohy.

Doporučuji přečetla jsem za tři dny ,prostě se nešlo odtrhnout.

Registrovaný uživatel7. července 2021

Krátké příběhy co Vás zatáhnou do děje, je to trochu jinak napsáno než klasická kniha. Doporučuji.

Registrovaný uživatel7. července 2021

prostě kniha snů....čtitelná...úžasné fotky..a skvělý nápad

chtělo by to dalších milión stran navíc

určitě b to chtělo pokračování

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Krásné zpracování, super fotky, poznámky v knize od Richarda originální. Velmi nadšena.

Super kniha, doporučuji jako dárek. Jsem nadšená.

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Moc krásná a zábavná knizka

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Super kniha

Registrovaný uživatel9. května 2020

Zatím nemůžu posoudit, objednala jsem si více knih a ty dostaly přednost před Kecíčkami .