Recenze Kdo zastaví déšť - Helena Žáková (2020, pevná)

Recenze Kdo zastaví déšť - Helena Žáková (2020, pevná)

Drahá auta, luxusní hotely, francouzské oblečení a restaurace plné celebrit. Takový byl Kypr na přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století. Stal se domovem Řeků, Turků, ale také bohatých Britů a příslušníků britské armády. Zdá se, že na ostrově bohyně Afrodity panuje věčný klid.

3 recenze

zrzkailu22. ledna 2024

Svižný, zábavný i poučný příběh, plný děje. Báječná procházka Kyprem i s poznáním jeho historie. Krásně udělaná kniha i po stránce nakladatelství. Vřele doporučuji, čte se jedním dechem.

Velké doporučení, vynikající příběh, který musíte číst od začátku a ž do konce, zábava i poznání.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Vynikající četba, zábavná, poučná, nabitá dějem. Vřele doporučuji všem čtenářům. Atraktivní prostředí ostrova Kypr mne snadno vtáhlo do děje, velice pěkné je vložení známých hitů ze 60. let. Líbí se mi, že příběh lásky není černobílý, je opravdu ze života.

Pěkné čtení jak pro zimní večery, tak na léto na dovolenou.