Recenze Kdo chytá v síti: Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu - Vít Klusák, Marika Pecháčková (2020, brožovaná)

Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech s názvem V síti. Do pěti hodin se jim ozvalo přes osmdesát mužů, během pár dnů jich bylo už přes dva tisíce. V navazujícím souboru příběhů a rozhovorů…

Registrovaný uživatel8. dubna 2020

Poučná kniha,reálného podkladu,čte se jedním dechem, doporučuji větším dětem a hlavně rodičům...

Naprosto úžasná kniha k zamyšlení.V rámci prevence bych ji dala jako povinnou četbu do škol.

Registrovaný uživatel8. dubna 2020

Knížku jsem si vybrala na základě filmu, který jsem viděla v kině. Je až děsivé jak jsou děti důvěřivý a snadno zmanipulovatelný. A že i v dnešní době v 21. století jsou lidé, kterým nevadí tyto děti ať jsou to dívky nebo chlapci může někdo zneužívat. Přitom mají doma taky svoje děti. Jak by jim bylo, kdyby se jednalo o jejich děti.

Registrovaný uživatel8. dubna 2020

Je to vskutku velmi hutné čtení, a věřím že užitečné. Domnívám se, že by měl knihu soustředěně a celou přečíst každý rodič a pedagog (alespoň jednou).

Registrovaný uživatel3. dubna 2020

Levná Zajímavá Poučná

Tuto knihu jsem si pořídil po zhlédnutí filmu. Musím uznat, že je to vhodné rozšíření filmu. Je poutavá a zajímavá.