Skvělý příběh nesourodé "party" na pozadí jiné kultury, města , stylu "hygge" a láska dráždivá a nevypočitatelná :) . Vášeň dělat práci s nadšením a mít podporu přátel, kterým také měla mnohé co Katie nabídnout.

Kniha Kavárna v Kodani je ideální volbou pro čtenáře hledající oddechové a romantické čtení. Recenze vyzdvihují její čtivost, pozitivní ladění a schopnost přenést čtenáře do jiné kultury. Zároveň je však třeba počítat s tím, že příběh nenabízí hluboké myšlenky.
Čtivé, pozitivní a krásné
Do této doby ideální odreagování
Knihu jsem kupovala, protože měla dobré recenze a chtěla jsem nějakou oddychovou literaturu, což zcela splnila. Je psaná lehkou formou, člověk se tak nepřímo dozví hodně zajímavých věci o kultuře a lidech v této zemi.
Čtivá, oddychová příjemná kniha:_)
Úžasná odpočinková kniha, krásně se čte. Rozhodně ji můžu zařadit mezi oblíbence.
Čtivé úžasné relaxujici čtení
Skvěle se čte
Oddychová kniha plná lásky, přátelství a cestování
Prostě hezký příběh, lehké letní čtení.
Romantický a jednoduchý příběh k odlehčení od shonu a každodenních činností.
výborná,super se čte
čekám na další......Chata ve Švýcarsku, kdy bude?
Je to dárek, snad bude obdarovaná spokojená :)
Skvelá kniha
Příjemná četba
příjemná nenáročná oddechovka spíše pro mladší čtenářky...
nehledejte nic hlubokomysleného :)
OK na dlouhé zimní večery
Veľmi pekný, vtipný román.
Strašně příjemné čtení.
Zhltala jsem ji za 2 dny :-)