Cyrilometodějský kalendář obsahuje mnoho zajímavého čtení. Těším se, až si ho přečtu.

Příliž rozvláčné a mnohdy až nezajímavé. Některé vybrané příběhy nijak neoslovily.
V minulosti byly kalendáře zajímavější a lépe se četli.
Každoročně kupuji k velké spokojenosti mamince.
Není monotématický - široký záběr ze všech oblastí ať už duchovního nebo civilního života.
Cyrilometodějský kalendář čtu prakticky celý život. Vždy tam najdu přehledné kalendárium a kalendář jak občanský tak liturgický. A jsou tam velmi dobré články a úryvky ze zajímavých knih.
Jediným záporem je "tradičnost". Jde vidět, že autoři mají svůj okruh oblíbených autorů, teologů, duchovních a z nich čerpají. Proč se nepodívat i na jiné osobnosti.
Celkově je Cyrilometodějský kalendář velmi vhodný pro každého. Měl by ho mít každý doma.
Pěkné a inspirující texty a ilustrace
výběr autorů a textu. Grafická úprava publikace, prvotřídní papír a tisk
Jsem velmi spokojen, nemohli by jste přidat příští rok PRANOSTIKY ?
všechny
pěkné čtení pro všechny generace, kupuji mnoho let i jako dárky, občas objevím pro mě nového autora,
uajímavé články
výborná kniha
Vybírám si pro radost
Mnoho rozličných zajímavých článků, pěkné básně a dobré informace.
Vazba je příliš pevná, těžko se drží rozevřený.
Ale důležitý je obsah a ten je bezvadný.
Výborní autoři, hodnotné příspěvky.
Kalendář mám stále při ruce již několikátý rok. Vždy překvapí krásnými ilustracemi.
Není rok, kdy bych si tento kalendář neobjednala. Čte ho celá rodina.