Recenze Kateřina Howardová: Nevěrná královna - Alison Weirová (2021, pevná)

Dívenka sotva odrostlá dětským střevíčkům, kterou ke dvoru přivedla její ctižádostivá rodina, okouzlila krále svými půvaby a krásou. Uměla zpívat, nádherně tančila, milovala dvorské slavnosti, a když se s ní stárnoucí král dychtivý dědice roku 1540 oženil, plnými doušky si užívala svého privilegovaného postavení. Kdyby mu porodila syna, byl by její triumf dokonalý. Příběh Kateřiny Howardové, páté…

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Mám ráda historické romány, již mám pět dílů od A.Weirové. Skvělé,poučné, dobře se čte. Určitě zakoupím i " šestou ženu Jindřicha VIII".

Velmi spokojená.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Vynikají,čtu všechny knihy od autorky

Vynikající hisorička a spisovatelka

Registrovaný uživatel14. srpna 2021

Pátý díl série o manželkách Jinřicha VIII. Ještě čekám na poslední, šestý díl. Každá kniha se zabývá jednotlivými osudy každé z nich. Mám ráda tudorovské období a historii vůbec.

Už se nemůžu dočkat 6 dílu.

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Vrele doporucuji, ctiva a jedna z nejlepsich od Alison Weirove. Nezklame.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Napínavé, poutavé čtení, přečetla jsem doslova jedním dechem, velmi jsem si čtení užila. Autorka jako vždy nezklamala:-).

Skvělý historický román!!!!

Registrovaný uživatel12. července 2021

Jako všechny knihy od Alison Weirové je i tahle super. Pro milovníky anglického středověku, ale i pro ostatní čtivce doporučuji.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Alison Weirová je moje oblíbená spisovatelka historických románů. Kromě jiného mám doma knihy o předchozích královnách - ženách Jindřicha VIII., tahle není výjimkou a netrpělivě budu čekat, až vyjde poslední - šestá. Kniha o Kateřině Howardové je úžasná.

Registrovaný uživatel27. června 2021

Jako vždy skvělá kniha. Alison je jistota :-)

Knihu doporučuji a těším se na další od A. Weirové

Registrovaný uživatel22. června 2021