Sprchový set Recenze KASIOPEA sprchový sloup, chrom ( 1107-48 )

Recenze KASIOPEA sprchový sloup, chrom ( 1107-48 )

Sprchový sloup KASIOPEA zaujme svým decentním designem a bezkonkurenčně nízkou cenou. Sloup je včetně pákové baterie. Balení obsahuje hlavovou i ruční sprchu a sprchovou hadici. Nastavitelná výška: 730-1240 mm Trubka: nerez 201 (průměr 25+22 mm) Posuvný držák ruční sprchy.

Roman22. prosince 2023

Nastavitelná výška hlavové sprchy s velkým rozsahem. Řešil jsem problém u zákazníka se zbytečně vysoko instalovanou baterií ve sprchovém koutu, kdy zbývalo od osy baterie k podhledu necelých 101 cm místa. Velká většina výrobců tohoto typu baterií takovýto problém neumí vyřešit. Produkt jako takový osobně nepoužívám a tak nemohu hodnotit. Prováděl jsem pouze montáž.

Trochu mne znepokojuje nepříliš pevné zajištění celé tyče proti pootáčení při manipulaci s ruční sprchou a posuvným držákem na této tyči. Jinak nemohu hodnotit. Viz. výše.

Jinak si myslím, že tato sestava sprchové baterie s ruční a hlavovou sprchou je za přijatelnou cenu a s trochou opatrnosti a pečlivé odvede spoustu dobré práce.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

V době covidu to ujde.

Registrovaný uživatel11. února 2021

Jednalo se o výměnu sprchového setu s termostatickou baterií. Ve srovnání má tento set lépe řešený úchyt pro ruční sprchu a hlavně lepší řešení převodu z ruční sprchy na deštník, který je otočný. Měli jsme vysouvací a to se velmi brzy utrhlo.

Celkově je set jednoduše řešený pro svůj účel a hlavně páková baterie je velmi praktická v případě čerpání vody z el. bojleru. Termostatická baterie se po naší zkušenosti hodí jen tam, kde je ústřední teplá voda.

Registrovaný uživatel22. září 2020

Funguje jak má, vypadá pěkně, dobrá cena