Výcviková píšťalka Recenze Karlie Píšťalka kovová ultrazvuková do 200 m

Recenze Karlie Píšťalka kovová ultrazvuková do 200 m

Píšťalka pomáhá při výcviku psa. Vysoká frekvence píšťalky je pro psa lépe slyšitelná a rozeznatelná, protože vydává stále stejný zvuk, na rozdíl od lidského hlasu. Nastavitelná frekvence, pevná kovová konstrukce.

Registrovaný uživatel28. února 2022

Ihned se rozpadla..

Registrovaný uživatel12. října 2021

Kvalitní

Registrovaný uživatel12. července 2021

Píšťalka je super, náš Čiko hned doběhne když zapískám.

Registrovaný uživatel22. března 2021

Možná je to moje neznalost, ale myslela jsem, že ultrazvuk je nad hranicí slyšitelnosti lidského ucha. Toto je píšťalka, která má vyšší zvuk, ale rozhodně není ultrazvuková (ani po regulaci otočným šroubkem).

Koupila jsem ji pro hluchnoucího psa, protože je možnost, že by vyšší frekvenci možná slyšel lépe než hlas. Neslyší ji o nic víc, než můj hlas.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Během tří dnů na procházkách, jsem naučil psa přivolat a po asi 12ti dnech to funguje na 95%.

Registrovaný uživatel10. února 2021

pes na ní reaguje a spolupracuje

Registrovaný uživatel15. října 2019

píská

Je to podvod!!! Ultrazvuk není lidským uchem slyšitelný ale pes ho slyší.Tato píšťalka je normálně slyšet,takže na přivolání psa ji nepotřebuji-stačí mi dva prsty.

Je to tak maximálně hračka pro dítě.