Literární biografie Recenze Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019 - Michaela Remešová, Roman Schuster (2019, pevná)

Knížka vypráví o cestě Karla Gotta na český pěvecký trůn, o všem tom, co ji provázelo. Umožňuje nahlédnout do zákulisí i do soukromí umělce, kterého právem nazýváme legendou. Kniha zkušených autorů Michaely Remešové a Romana Schustera je nejen strhujícím příběhem Gottova života, ale i cenným dokumentem mapujícím jeho kariéru.

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Zatím nemůžu hodnotit, je to dárek

Registrovaný uživatel26. května 2021

Obsahově i fotograficky zdařilé dílo, které vystihuje život a tvorbu našeho Mistra nejen ve své oblasti pop music. Milovaly/i jsme ho a stále milujeme. Navždy se zapsal do našich srdcí. Je milé a hodnotné, že se podařilo zmapovat život Karla Gota od začátku do konce.

Nesplnilo očekávání? Možná jsem čekala, že bude ve formátu větším. Nelíbila se fotografie nahé dvojice (Karel s milenkou). To tam být nemuselo. Škoda, že součástí knihy nebylo DVD s několika písněmi (z koncertů apod.)

Tuto knihu celkově doporučuji.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

super , dárek moc potěšil

marekjirovsky28. července 2020

Slušně napsáno.

Registrovaný uživatel21. února 2020

Manželce jsem knihu koupil k vánocům a četla každý den dokud ji nepřečetla celou. Velmi dobře napsané a fotky nemají chybu. Vynikající dárek. Oba jsme byli spokojeni.

Krásný dárek pro všechny ženy.

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

mamince se kniha líbila (dárek k vánocům)