Vysavač na okno Recenze Kärcher WV 6 + KV 4 Premium White Line

Recenze Kärcher WV 6 + KV 4 Premium White Line

Inovativní bateriový vysavač na okna Kärcher se stará již dlouho bez námahy o čistá okna beze šmouh a bez kapek a nyní se stal díky inovativní technologii stěrky ještě flexibilnějším. Delší stěrka okenního bateriového vysavače WV 6 Premium umožňuje jeho používání od horního až po dolní konec plochy pouze jedním tahem – tak lze plochy i v blízkosti podlahy rychle a bez problémů vyčistit až ke…

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Výborně funguje, doporučuji.

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

lehký

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Skvělý pomocník na okna...urychlí práci

Registrovaný uživatel14. října 2021

kvalita karcheru pěkný vzhled vysávací stěrka má velmi tichý chod. motor je velice tichý dobře stírá a vysává. nedělá šmouhy stěrka je krásně měkká a pružná K4 - použitelný jak na okna tak i skleněný konferenční stolek, obklady a pokud nemáte extra choulostivý nábytek na poškrábání dá se s tím čistit i nábytek (utěrka je trošku hrubší)

vibrační čistič KV4 nanáší strašně málo čistící tekutiny (voda+saponát) musí se neustále spouštět namáčení pokud předem nenavlhčíte

souprava není špatná. u vibračního čističe je lepší si utěrku předem namočit. čerpadlo dává strašně málo tekutiny. utěrku jen velmi z lehka namočí. spíš jen sotva navlhčí a díky tomu není schopný odstranit silnější nečistotu je potřeba v podstatě neustále aktivovat čerpadlo které po sepnutí se do pár vteřin vypne a pokud nasadíte suchou utěrku tak než jí navlhčíte tak je přístroj skoro vybitý. voda z nádržky se totiž čerpá jen se zapnutou vibrací. nevím jestli je to normální nebo vada mého kusu. jinak co se týče stěrky ta funguje naprosto skvěle ja neuvěřitelně tichá. pro lidi co mají zbytečných 10K bych doporučil spíš kombinaci těchto dvou věcí do jednoho zařízení od Vorwerku. každopádně je skoro rychlejší vzít švéckou utěrku a k tomu vysávací stěrku.

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Pomocí KV 4 jsme provedli úklid cca 100 m2 zasklených ploch oken. Velmi dobře odstraní i velmi hrubé nečistoty od hmyzu. Navlhčená plocha však velmi rychle zaschne a před použitím WV 6 je však třeba opětovně vhodným mechanickým prostředkem skla navlhčit, jinak tento přístroj zanechává šmouhy.. Za tímto účelem jsem dokoupil mycí vlhčící prostředek používaný například u benzínových pump. Ještě jeden postřeh,. na rozdíl od předchozího prostředku WV 6 vysajete vodu i ve spodní části okna díky flexibilní hubici. Jsem naprosto spokojen a všem doporučuji.

Vyšší spotřeba speciálního čistícího prostředku

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Zatim spokojenost děla co má.

U mne dobry,doporučuji.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Cena, někdy nechávává šmouhy.

Registrovaný uživatel5. března 2021

Funguje výborně.