Recenze KÄRCHER Sada válců FC 2.055-021.0

Dvoudílná sada válečků z kamene je perfektní pomůcka pro hloubkové čištění tvrdých podlah, jako je kámen nebo keramika (nikoli však pro citlivé podlahy z přírodního kamene, jakou jsou mramor nebo terakota) - vhodné pro všech čističe Kärcher. Díky integrovaným štětinám sada kamenných válečků snadno odstraňuje odolné nečistoty a dává štěrbinám, kloubům a nerovným povrchům lesk. Vhodné pro praní v…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sada válců KÄRCHER FC 2.055-021.0 je chválena za účinné čištění a vhodnost pro domácnosti s mazlíčky. Někteří uživatelé však upozorňují na nedostatečné vysávání špinavé vody, což vyžaduje dodatečné úklidové kroky. Produkt tak vyhovuje při běžném úklidu, ale má omezení při odstraňování nečistot.

• Dobře čistí
  • Vhodný pro domácnosti s domácími mazlíčky
  • Skvělý pomocník při úklidu
  • Málo vysává špinavou vodu
  • Zanechává špinavé mapy na podlaze

Registrovaný uživatel27. února 2026

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Výborně čistí

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Dobře umyje

Málo vysává tu špinavou vodu, zůstávají špinavé mapy. Tak to rřeším tím, že podlahu vytřu vodou s octem a pak hadrem do sucha. Jestli

Jestli víte jak na to jednodušší cestou, dejte vědět. Jinak jsem zkamána, už bych si ho nekoupila

Registrovaný uživatel26. října 2021

vhodný tam, kde jsou domácí mazlíčci

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Jako náhradní

Nepoužiji ho, jelikož mi mašina nefunguje, jak má

Náhradní válce jsou mi zatím k ničemu