Recenze Kärcher S 4 Twin

Zametač Kärcher S 4 Twin se postará o dokonalou čistotu kolem vašeho domu i na zahradě. Je ideální pro úklid okvětních lístků, písku, listí i posypového materiálu. Disponuje silným zametacím válcem a dvěma postranními kartáči, díky kterým zamete bez námahy plochu až do velikosti 2400 m2. K tomu přispěje také kvalitní záběr o šířce 68 cm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Kärcher S 4 Twin je podle recenzí účinný zametací stroj pro větší plochy, který zvládá nečistoty a jemný kamínek. Uživatelé oceňují jeho jednoduchost a rychlost úklidu, ale upozorňují na slabé místo v podobě plastového ozubeného kolečka a omezenou funkčnost pro malé plochy nebo listí.

• Dobře sbírá nečistoty a jemný kamínek
  • Rychlejší úklid než s klasickou metlou
  • Jednoduchý a bezúdržbový
  • Skvělý pomocník pro větší plochy
  • Lehký a skladný
  • Plastové ozubené kolečko pohonu zametacího zařízení se opotřebovává
  • Nevezme listí
  • Nutno často vysypávat
  • Pro malé plochy zbytečný

Registrovaný uživatel29. května 2023

Splnil očekávání, už neběhám s metlou a hlavně nemusím se ohýbat s lopatkou a malým smetáčkem, abych odpad odstranila. Pro důkladné zametení je nutno přejet místo několikrát, ale je to pohodička :-) Je dobrý pro opravdu větší plochy, cca nad 100m2, pro malý prostor zbytečné a stačí ta metla.

nejsou, zatím

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Dobrá funkčnost

Registrovaný uživatel29. června 2022

Rychlejší úklid dvorku. Lehký, skladný, dělá co má.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

určitě lepší, než klasické koště od kterého se pořád práší.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Je lehký a levný Zametá obstojně

Plastové ozubené kolečka pohonu zametacího zařízení

Nedoporučuji na vetší plochu než je chodník k domovu, už mám třetí kus, dvě reklamace, jedna neuznaná a pokaždé stejný problém. Prachem se vydře plastové ozubené kolo a zuby začnou jít proti sobě a zameták se začne sekat. V servisu jež je přiřazen k obchodu kde jsem jej zakoupil byly další dva stroje se stejným problémem ! Reklamace uznávají jen zřídka, a když neuznají ještě zaplatíte 600kč za to, že na to nějakej odborník deset minut kouká. Nechápu tohle blbé ušetření vyrobních nákladů, o co by bylo dražší tam udělat soukolí hliníkové? Radši kdyby stál o pět stovek víc ale opravdu vydržel! Kazí to jméno a kvalitu značky! Věnoval jsem ho znamému co si soukolí opraví a já raději půjdu do dražšího Nilfisku.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Naprosto úžasný zametací stroj. Byl jsem velice prekvapen jak dobře sbírá nečistoty a jemný kamínek ze zimního posypu. Za ty peníze hodně muziky. Doporučuji!

Registrovaný uživatel25. září 2021

Skvělý pomocník.

Registrovaný uživatel18. června 2021

Jednoduchý, krom obč. umytí bezúdržbový.

Registrovaný uživatel11. května 2021

Na doporučení.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

super se s tím zametá je to rychlejší než klasická metla snadná udržba a skladování doporučují

nevezme to listí musí se často vysipávat

velmi super