Recenze Kärcher Professional T 10/1 1.527-150.0

Vysoce výkonný vysavač Kärcher T 10/1, kloubící sílu průtoku vzduchu s podtlakem. Nízká hmotnost, robustní konstrukce a optimální ergonomické vlastnosti dělají z tohoto vysavače kvalitního pomocníka zejména pro hotely, gastronomická zařízení, úklidové firmy a maloobchody. Filtraci vysavače zajišťuje filtrační koš omyvatelný vodou o teplotě do 40°C. Ve vysavači je možno rovněž používat…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kärcher Professional T 10/1 je podle recenzí výkonný a lehký vysavač vhodný pro kancelářské a administrativní prostory. Uživatelé oceňují jeho tichý chod a dostatečně dlouhý kabel, i když jeho ukládání může být náročnější. Nevýhodou je absence příslušenství v balení, které je nutné dokoupit.

• Tichý chod
  • Chybí příslušenství v balení
  • Kabel není samonavíjecí
  • Dlouhý kabel ztěžuje ukládání

kaska8. prosince 2024

nízká váha, vysoký sací výkon, dlouhý přívodní kabel

zatím neznám

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Malý vysavač,skladný. Dobrý výkon.

Registrovaný uživatel28. září 2021

vybrali jsme si tento produkt na zaklade dobrych zprav velice dobre tahne a na ovladani je velice jednoduchy pouzivame jej skoro kazdy den

Registrovaný uživatel10. června 2021

dobrý poměr cena x výkon skladný dobře se s ním manipuluje

Uklízíme s ním administrativní budovu. Výborně se s ním vysává v kancelářích a tím, že není těžký, dobře se přesouvá i mezi patry. Má dostatečně dlouhou šňůru, takže vyhovuje i na dlouhé chodby. V průběhu 8 let jsme koupili už 3.

info6. července 2020

Vysavač po pár vysáváních zatím super. Dokoupili jsme rotační kartáč a další příslušenství. Dlooohá šňůra. Výhoda při vysávání, nevýhoda při smotávání.

Škoda že u vysavače není vůbec žádné příslušenství a vše je třeba dokoupit.

Registrovaný uživatel6. ledna 2020

Dlouhý kabel, dlouhá hadice, lehoučký, tichý.

Dříve jsem vždy měla Etu, ale je to tragédie, a nyní jsem poprvé zcela spokojena, mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel11. prosince 2019

Spokojenost, dobře se s ním pracuje.

Je bez příslušenství

Kvalitní stroj, bytelný. Vypadá to, že něco vydrží.

Registrovaný uživatel9. září 2019

lehký, tichý, dostatečně výkonný vysavač, vhodný pro kancelářské prostory

přívodní kabel není samonavíjecí -trošku horší ukládání dostatečně dlouhého kabelu

Ideální vysavač pro úklid větších prostor - dostatečný výkon,snadné ovládání a lehká manipulace