Recenze Kärcher KB 5 1.258-050.0

Na průběžný úklid již nemusíte tahat vysavač ani se smířit s nedostatky zametání. Použijte rychlé a efektivní AKU koště KB 5, hybrid koštěte a vysavače určený pro každodenní poklízení drobných i větších nehod. Pomocí adaptivního systému čištění si skvěle poradí s nečistotami na tvrdých podlahách a kobercích s krátkým vlasem, snadno se s ním manipuluje, a především je díky nenáročnému uskladnění a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kärcher KB 5 je vhodný pro rychlý úklid rovných a hladkých podlah, kde vyniká výkonností a snadným použitím. Na nízké koberce a úzké prostory však není ideální. Pro běžné použití v domácnosti s převahou hladkých povrchů je tento zametací stroj praktickým pomocníkem.

• Vysoká výkonnost na rovných a hladkých podlahách
  • Snadné použití a lehká manipulace
  • Nevíří prach
  • Dobře sbírá drobné nečistoty
  • Malé rozměry a kompaktnost
  • Má potíže s vysáváním nízkých koberců
  • Choulostivý na zaseknutí kartáčů
  • Nedosáhne do všech koutů
  • Omezená šířka zametání
  • Vyžaduje kontrolu přihrádky na smetí

5ilonasafarova7. dubna 2026

Hned vysaji je to super

Lehký pořádně vysává, jsem sním spokojena

popovicv4. ledna 2026

To nemá chybu.

Vnučka 6 let úklid je pro ní zábava.

rutis23. října 2025

Pracuje jak má. OK

Malý ale šikovný.

krizbor11. prosince 2024

Slušná cena/výkon. Velmi dobře vysává rovné ploché podlahy. Koště používám denně.

Očekával jsem, že bude dobře vysávat i nizké koberce. V tomto směru jsem očekával více. Z mého pohledu se mu ani na nízkých kobercích moc pracovat nechce.

Vzhledem k tomu, že koberce kvůli alergiim koberce moc nepoužíváme, koště nám vyhovuje.

al.bra4. listopadu 2024

Je to takové pohotové koště na baterky pro rychlý úklid. Nevysává,smetí nabírá celkem s úspěchem jedním rotujícím kartáčem vespod. Výdrž akumulátoru dle popisu výrobce. Byt 49m2 ,hladké podlahy,kapacita akumulátoru dostatečná a ještě zbývá Rohož s krátkým vlasem to zamete také,bere to ale více energie(logicky) Není ani moc hlučné,vysavače bývají hlučnější. Je lehoučké. Prach nevíří. Šíře spodní části koštěte 23cm, výška cca 9cm .

Nedostanu se do každého koutu,ale s tím jsem počítal.Pravou stranou z pohledu zametače to zametá až k okraji koštěte,od levé strany je konec rotujícího kartáče vzdálen cca 2cm. Nedá se na tom lítat!!

Když to vezmu kolem a kolem,je to asi dobrý koště. Splnilo očekávání :)

bibi.h18. října 2024

Ultra lehká, super výkonná a hlavně vysaje každičký drobeček.

Když se seknou kartáče při vysátí provázku ( nemám zkušenosti s chlupama od pejsků ) popř. se špatně zasune přihrádka se smetím metla svítí červeně a nerozjede se. Musí se vše překontrolovat. Takže na tyto věci je hodně choulostivá.

Metlu určitě doporučuji všem kdo potřebuje rychlé vysátí.

Registrovaný uživatel17. srpna 2024

Super pomocník, snadné použití