Wapka má sílu, je oproti jiným docela tichá, zatím žádný problém. Trysky silné a je možnost použít nástavce i ze starší K5, jsem spokojen.

Výkonné a přesto kompaktní zařízení se spoustou příslušenství. Naprostá spokojenost
Vstupní filtr na vodu se musí přikoupit zvlášť
Vysokotlaký čistič Karcher K7 je všestranný pomocník který zvládne používat každý. Mohu jenom doporučit
Slušný výkon, univerzálnost příslušenství, kvalita zpracování.
Vyžší váha
Kärcher K7 používám už delší dobu kolem domu a celkově z ní mám hodně dobrý pocit. Nejvíc mě překvapil výkon – opravdu to není jen „silnější hadice“, ale pořádný stroj, který bez problémů sundá starou špínu z dlažby, mechy z terasy nebo zaschlou špínu z auta. Díky tlaku až kolem 180 bar a rotační trysce si poradí i s tím, co bych dřív drhnul ručně.
Co oceňuju, je i možnost regulace tlaku, takže se dá použít jak na hrubé čištění, tak i na citlivější věci jako auto nebo zahradní nábytek. Navíc vodou chlazený motor působí robustně a zatím funguje bez problémů i při delším používání.
Dostatečný tlak,lze použít příslušenství co mám z dvanáct let starého-již nefunkčního typu.
Hadice k pistoli by mohla být ohebnějsí, Je dostatečně dlouhá a jinak s ní problém nemám.
Myje velmi dobře.
Kvalita přívodního kabelu, kvalita tlakové hadice, pro uložení stříkací pistole je nutné tlakový nástavec sejmout.
Člověk by si řekl, že když si koupí po 15 letech ten sám model, že se dočká toho samého, ale za ta léta jistě modifikovaného výrobku k lepšímu. Ne tak u Karcheru. Dříve super gumový lehce smotatelný přívodní kabel je nahrazen levnou plastovou hrůzou, kterou zvláště při nižších teplotách vůbec nejde smotat, jak je tvrdá. Hned jej vyměním za gumový, záruka, nezáruka. A pak tlaková hadice. No zlatá ta stará! Opět nesmotatelná hrůza, která se navíc ráda láme a smotat jí a pověsit na stroj vyžaduje opravdu pevné nervy. Jediným jejím kladem je, že je delší, než byla ta předtím. Uvažoval jsem nad wapkou od Bosche, no udělal jsem asi chybu.