Recenze Kärcher K3 Car & Home 1.676.356.0

Vysokotlaký čistič Kärcher K3 Car & Home vyniká svým multifunkčním využitím. Můžete jej použít pro čištění jízdních kol, zahradního nábytku, nářadí, plotů, menších zahradních cestiček, dlažebních kamenů, motocyklů, skútrů, vozidel, venkovních schodů, kamenných a zahradních zdí i obytných přívěsů. Jeho součástí je pistole Power Full Control, pracovní nástavce, vysokotlaká hadice o délce 6 m,…

4 recenze

Přema11. února 2026

velmi rychlé a jednoduché zapojení nezabírá moc místa, snadno se skladuje možnost regulace výkonu přímo na trysce napěňovač funguje výborně, příjemně překvapil

zatím jsem žádné nezaznamenal

Tlakovou myčku Kärcher K3 Car & Home jsem koupil na Alza.cz v lednu 2026. Zatím ji používám hlavně na mytí auta od posypové soli a běžných nečistot. Na běžné domácí použití a mytí auta je ideální. Nečekal jsem profesionální stroj a přesně to, co jsem chtěl, také dostávám. Účel plní bez problémů a zatím maximální spokojenost.