Kvalitní značka.
Návod je tištěný tak malými písmeny, že je bez lupy nepoužitelný. Dá se ale stáhnout v PDF a vytisknout. Dodává se rozložený v malé krabici, což je výhodné pro přepravu, ale pro někoho možná složitější na sestavení.

Kvalitní značka.
Postradam nadobku na sapon sice je tam saci hadicka ale ta nadobka musi byt mimo agregat bokem
Rychlé zprovoznění, jednoduché ovládání, velmi dobrý výkon pro čištění. Zatím vyzkoušeno na čištění dlaždic na terase, dřevěného obložení a venkovního dřevěného a plastového nábytku a ostříkání auta bez použití chemie.
velmi rychlé a jednoduché zapojení
nezabírá moc místa, snadno se skladuje
možnost regulace výkonu přímo na trysce
napěňovač funguje výborně, příjemně překvapil
zatím jsem žádné nezaznamenal
Tlakovou myčku Kärcher K3 Car & Home jsem koupil na Alza.cz v lednu 2026. Zatím ji používám hlavně na mytí auta od posypové soli a běžných nečistot.
Na běžné domácí použití a mytí auta je ideální. Nečekal jsem profesionální stroj a přesně to, co jsem chtěl, také dostávám. Účel plní bez problémů a zatím maximální spokojenost.