Recenze Kärcher K 7 Compact 1.447-050.0

Vysokotlaký čistič K 7 Compact očistí za hodinu až 60 m2 plochy od silně ulpívajících nečistot. Přitom je maximálně komfortní a výkonný. Díky svým kompaktním rozměrům lze celé zařízení snadno přepravovat a kdekoli uskladnit – ať v regále nebo v zavazadlovém prostoru. Jeho inovativní koncept uložení hadice se stará o to, aby byla vysokotlaká hadice po použití navinuta na přední kryt a upevněna…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kärcher K 7 Compact je výkonný a kompaktní vysokotlaký čistič, který si poradí s náročným čištěním a zároveň je skladný. Uživatelé oceňují nastavitelný tlak a bohaté příslušenství, ale někteří zmiňují potíže s manipulací hadice a obavy o trvanlivost některých dílů.

• Kompaktní rozměry a skladnost
  • Vysoký výkon při čištění
  • Nastavitelný tlak až 180 barů
  • Součástí balení čisticí prostředek a hlava na plochy
  • Dobrá výdrž při maximálním výkonu
  • Obtížné namotávání hadice
  • Obava o trvanlivost gumové spony na hadici
  • Nižší tlak v některých případech
  • Omezená funkčnost bez propojení s telefonem

michal špadrna14. dubna 2026

Součástí balení čisticí prostředek, hlava na čištění ploch. Stroj má skvělý tlak a čisticí účinky. Chtěl bych ještě rozšíření o pěnovač. U rodinného domu vidím široké využití. Původně jsem chtěl slabší verzi, ale prodejce na základě mých požadavků doporučil verzi K7

Připojení s telefonem se mi nepodařilo na první dobrou. Bez propojení s telefonem funkčnost omezena

Se značkou kärcher jsem dlouhodobě spokojen, takže výběr byla jasná volba

David Vancura26. března 2026

Nastavitelný tlak až 180 barů, při maximálním výkonu krásně čistí i velmi špinavou dlažbu a příjezdovou cestu, možnost nastavit si menší tlak na čistění auta nebo fasády, případně jiných křehčích povrchů

kotyk.milan18. září 2024

Čekal jsem lepší tlak

Registrovaný uživatel28. července 2021

malý,výkonný,skladný

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Perfektní pomocník, velice spokojen

Registrovaný uživatel29. března 2021

Menší, kompaktní, výkonný stroj, s překvapivě dlouhou vysokotlakou hadicí.

Jsem zvědav, jak dlouho vydrží gumová spona na hadici?

Cena odpovídá výkonu a kvalitě.

Registrovaný uživatel24. března 2020

Malá a skladná