Vysokotlaký čistič Recenze Kärcher K 5 Power Control 1.324-550.0

Recenze Kärcher K 5 Power Control 1.324-550.0

Tlaková myčka K 5 Power Control pro ještě lepší kontrolu. Uživatel je podporován prostřednictvím mobilní aplikace Kärcher Home & Garden s praktickými tipy, triky a nastavením při čištění v různých situacích a při čištění různých objektů. Tlak lze nastavit ručně otočením pracovního nástavce Vario Power. Mobilní aplikace také nabízí další užitečné funkce, jako jsou montážní pokyny a pokyny pro…

office15. října 2024

Bezvadně vyčistí i mnoho let zarostlou členitou dlažbu z vymývaného betonu od mechů a lišejníků.

Opravdu výkonný pomocník

Dejmor27. května 2024

Po špatných zkušenostech s Lavorem z OBI jsem se rozhodl si připlatit a koupit si Kärchera K5. Udělal jsem dobře, neboť ta kvalita je cítit ve všem. Už nikdy Lavor nebo Parkside.

Registrovaný uživatel10. července 2023

Supr koupila bych zas

Registrovaný uživatel29. května 2023

Kvalitní kovové součásti. Oproti nižším řadám již masivní stroj s velmi dobrým výkonem.

Registrovaný uživatel16. května 2023

Až na manipulaci s krouticí se tlakovou hadici , vše dle mých představ.

Tlaková hadice se kroutí a při rozvinutí má tendenci se přiškrtit (zlomit). Při ukončení použití tlak.myčky a při návinu hadice zpět na úchyt je obtížné.

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

funkcionalita deklarovaný tlak vody možnost připojení širokého příslušenství

Prakticky okamžitě v reklamaci - prasklý plast držáku jehly na čistící prostředek. Velmi pravděpodobně tyto plasty budou praskat

Registrovaný uživatel12. září 2022

zakoupil jsem za těch mnoho let již několik mnoho tlakových čističů, které používám pro údržbu vozidel, stroje Kärcher se mi osvědčily jako spolehlivé, a výkonné

vyšší cena

Registrovaný uživatel17. června 2022

Vhodné i do střední zemědělské výroby.

Registrovaný uživatel2. června 2022

Vapka dorazila plně funkční a nepoškozená.

Registrovaný uživatel8. září 2021

Oproti dřívějšímu modelu, také Kärcher, je tato vapka praktičtější. Zatím byla použita dvakrát, ale jsme velmi spokojeni.