Vysokotlaký čistič Recenze Kärcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0

Recenze Kärcher K 3 Power Control Home 1.676-103.0

Tlaková myčka K 3 Power Control Home s mobilní aplikací Kärcher Home & Garden promění každého uživatele v odborníka na čištění. Aplikace obsahuje užitečného poradce, který uživateli pomáhá s praktickými tipy a triky pro každé čištění. Aplikace také nabízí komplexní službu včetně informací o zařízení. Zařízení je vybaveno vysokotlakou pistolí a pracovními nástavci s adaptérem Quick Connect.

Registrovaný uživatel19. července 2023

Tento Kärcher K3 jsem si vybral jako náhradu za starý, který po 10 letech dosloužil. Líbí se mi jednoduchá regulace výstupního tlaku a používám též výborný nástavec na mytí dlažby.

Úplná spokojenost a využil jsem též akční nabídku prodloužené záruky.

Registrovaný uživatel9. května 2023

Vyhovující tlak Rychlá výměna nástavců Možnost dokoupení širokého příslušenství Automatické přisávání čistících přípravků

Tlakovou čističku mohu doporučit.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Snadná montáž

Nemám srovnání s jinými čističi, ale dle mého názoru čistí dobře. Snadná montáž a manipulace.

Registrovaný uživatel19. září 2022

Tento přístroj jsem si vybral pro jeho vlastnosti, malou váhu a skladovatelnost, stejně tak pro jeho jednoduchou obsluhu. Vynikající je ovládání motoru přes vysokotlakou pistoli, takže motor běží jen v nejnutnějším případě při práci.

na nic jsem nepřišel

Funkce, cena - dobrá volba