Recenze Kärcher Compact Home Floor 1.081-533.0

Kärcher Compact Home Floor je bezsáčkový podlahový extrakční čistič, který se specializuje na hloubkové čištění textilních povrchů, jako jsou koberce a čalounění. Tento model je navržen tak, aby byl kompaktní a snadno ovladatelný, což ocení zejména uživatelé s omezeným úložným prostorem. Kompaktní design a snadné skladování Díky svým rozměrům (hloubka 45 cm, výška 26 cm, šířka 22,5 cm) je tento…

slávek11. srpna 2026

navod neprilis srozumitelny, musel jsem se inspirovat na youtube polskym ,ruskym i nemeckym videem

Tom15. července 2026

Funguje dobře. Malý skladný pomocník. Na rychlé domácí použití. Poradil si i s větším znečištěním.

Jen nádrže jsou menší tak se musí častěji doplňovat. Ale tak velký zápor to není. Díky tomu je skladný.

jira.konieczny3. března 2026

Jednoduchá obsluha dostatečná kapacita nádob na čistící prostředky a odpadní vody. Výkon je dostatečný pro domácí použití.

Zatím jsem na nic nepřišel

Jsem spokojen s výrobkem

Saleny17. února 2025