Vysavač na okno Recenze Karcher 26331440 teleskopická prodlužovací sada

Recenze Karcher 26331440 teleskopická prodlužovací sada

Nyní můžete čistit i velmi vysoká okna, střešní okna nebo jiné obtížně dostupné hladké povrchy bez větší námahy či použití žebříku. To vše je možné díky teleskopické prodlužovací sadě pro náš okenní čistič a také vibrační bateriovou stěrku. Sadu tvoří dvě teleskopické hole, nástavec s flexibilním kloubem pro okenní čistič a stěrka s potahem z mikrovlákna. Sada vám dá dodatečný dosah až 2…

radek pavlatovský3. června 2025

Lehce přestavitelný kloub

Prostor pro zlepšení vidím : Nelze jedním tahem s tyčí udělat vysoké sklo, které je až na zem. Ten kloub je "natvrdo" tak jak jsme si jej přednastavily do výšky, ale dole je potřeba úplne jiný úhel. Vymyslet flexibilní kloub ?

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Super pomocník. Tyč pevně drží vysavač.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Ještě jsem nevyzkoušela. Určitě budu spokojená.

Tyč by se mohla prodávat i ve zkrácené verzí. Stačí mi polovina délky. Druhou polovinu nebudu vůbec používat.

Registrovaný uživatel5. října 2021

Delka vysunuti

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Super prodloužena ruka, dosáhnu vysoko, tyč s hadříkem je skvělá

Trosku se protaci upevnění na karcheru,

Za mě spokojenost

Registrovaný uživatel28. října 2020

Zatím nemám co hodnotit.Už je to pět týdnů a ještě jsem zboží nedostal.

Počkám na vánoce,třeba bude pod stromeček.

Registrovaný uživatel5. srpna 2020

Mám verandu s vysokými okny.Doposud jsem se musela k umývani oken přemlouvat.S prodloužením je mytí oken hračka.Jsem nadšená.Za mě SUPER.